Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jeroen Snel nieuwe presentator weekenduitzendingen 'Thuis op 5'

Vanaf zaterdag 18 juni is presentator Jeroen Snel de nieuwe vaste stem van de 'Thuis op 5' weekenduitzendingen. Elke zaterdag- en zondagavond is hij te horen in het programma op NPO Radio 5 waarin relaxte muziek, mooie gesprekken en nieuws de boventoon voeren.

Deel:

"Ik vind het een bijzondere eer om ieder weekend de luisteraar naar bed te brengen", vertelt Jeroen. "Juist in de laatste uren voor middernacht is het mooi om een sfeer te creëren waarmee je de dag fijn afsluit. Ik kijk het meest uit naar een persoonlijke en bijna intieme band met de luisteraar zo op de late avond. Radio heeft altijd mijn passie gehad."

Liefde voor muziek

"In het verleden heb ik veel gepresenteerd op NPO Radio 1 en was ik muzieksamensteller voor programma’s op Radio 2 en Radio 3. Als jonge jongen maakte ik radioprogramma’s die ik via een zelfgebouwde zender uitzond. In het programma kan ik ook mijn eigen liefde voor muziek kwijt. Zo kan ik ook mijn eigen favoriete nummers laten horen waaronder mooie gospels die mij altijd tot steun en inspiratie zijn geweest. Mijn lievelingsplaat voor NPO Radio 5 is en blijft Kathy’s song van Eva Cassidy. Dat is echt een perfect nummer voor Thuis op 5!"

Doordeweekse uitzendingen

Petra de Joode blijft de vaste presentator van de doordeweekse uitzendingen van Thuis op 5. Jeroen neemt het stokje over van Gerja Wolf die op zondagavond vier uur lang te horen is in ‘De Muzikale Fruitmand.’ Dat gaat ze vanaf september doen met een vast panel van wisselende EO-presentatoren.

--:--