Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lazarus tipt: Dalai Lama & Tutu, U2 en een bijzonder hotel…

Deel:

Mooi weer en een paar tips waar je (hopelijk) blij van wordt: je weekend kan dus niet meer stuk. Deze week hebben we o.a. Tutu en de Dalai Lama over vreugde en een Q&A met U2 over hun 30-jarige album The Joshua Tree.

De vreugde van Tutu en de Dalai Lama

Desmond Tutu besloot om naar Dharamsala te reizen om de 80e verjaardag van de Dalai Lama met hem te vieren. Een week trokken ze met elkaar op en hadden gesprekken over het leven, over lijden, ziekte en vreugde. Ondanks alle verschillen concluderen ze: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen. Meer info over het boek vind je hier. Een aanrader, vindt onze redacteur Annemarie.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kijktip: Jeugdjournaal Verkiezingsuitzending

afbeelding
afbeelding.

Of je er nu uit bent, of dat je nog zweeft: dit ‘debat’ is in ieder geval leuk om te kijken. De Jeugdjournaal verkiezingsuitzending kun je zaterdag 11 maart bekijken op NPO3 om 19 uur. Op de site zie je alvast een voorproefje.

Banksy-hotel met lelijkste uitzicht ter wereld

Q&A met U2

Misschien is het je gelukt om kaarten te bemachtigen voor het Joshua tree concert van U2, komende zomer. Op 9 maart bestond het album precies 30 jaar. Daarom gaf de band een live-Q&A op facebook. Om alvast in de stemming te komen.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--