Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Life Rules: ontwikkel samen met Joram Kaat een levensstijl geïnspireerd door Jezus

Doe 12 weken mee met onze Telegram-community en ontwikkel samen met Joram een leefritme waar je emotioneel en spiritueel fit van wordt en blijft.

Haast, stress, 10 dingen tegelijk doen, volle agenda… Wanneer je nú al dat vakantiegevoel kwijt bent, terwijl je die relax-modus juist zo graag had willen vasthouden, is deze community wat voor jou. In 12 weken tijd ga je met mij op zoek naar een dagelijks ritme waarbij je leeft vanuit innerlijke rust.

Deel:
Ga meteen naar de Telegram-groep en doe 12 weken mee met Life Rules!

Lees ook over:

Ga meteen naar de Telegram-groep en doe 12 weken mee met Life Rules!

Het vinden van rust lijkt een grotere behoefte van ooit. Je hebt er bladen voor (Happinez, Santé etc..), eindeloos veel soorten yogalessen, online programma’s, mantra’s en zelfs pilletjes. Maar toch zie ik bij mezelf en anderen om me heen dat we nog volop die ratrace aan het lopen zijn.

Daarom wil ik op zoek naar een levensstijl en ritme dat ons emotioneel en spiritueel gezond houdt in de moderne chaos waarin we leven. Ik laat me inspireren door 1 van mijn helden; Jezus. Hij geeft ons in de bijbel namelijk best een heel mooi voorbeeld van een leven vol rust, aandacht, liefde, vreugde en vrede. In 12 weken tijd wil ik een leefregel ontwikkelen en dat doe ik graag mét jou

Leefregel?

Een leefregel is een heel oude christelijke traditie die monniken in kloosters ontwikkelden. Een leefregel is een set aan waarden, methodes en principes die helpt om spiritueel en emotioneel in balans te zijn en het goede leven te ontvangen. 

Misschien moet je het vergelijken met een een atleet. Die denkt heel bewust na over trainingstijden, voeding en rust om op specifieke momenten supergoed te presteren. Zo'n prestatie komt niet uit de lucht vallen. Zo is het ook met de lifestyle van Jezus. Liefde, vrede en vreugde in het leven komen niet uit de lucht vallen; daar moet je je leven op een bepaalde manier voor inrichten. 

Jezus' levensstijl

Net als de monniken kijken we expliciet naar Jezus en laten we ons door hem inspireren voor het leven van vandaag de dag. De man die 2000 jaar geleden een hemelse kwaliteit van leven op aarde liet zien in de manier hoe hij deed tegen de mensen om hem heen en wat hij leerde.

Ik heb behoefte om te LEVEN, in plaats van geleefd te worden

Joram Kaat

Leven of geleefd worden

Ik heb behoefte om te LEVEN, in plaats van geleefd te worden. Maar hoe richt je je leven zo in, dat je spiritueel en emotioneel fit blijft? Dat je tijd besteed aan dingen waar je tijd aan wil besteden?

Wanneer je dit herkent en het gevoel hebt alsof je wordt geleefd door een druk sociaal leven, jong gezin, net een nieuwe baan, afronden van een studie, etc.. dan doe ik de zoektocht naar een leven vanuit rust graag met jou!

We gaan aan de slag met gewoonte-detoxen, ruimte inbouwen voor rust, spreken met bekende en minder bekende experts en we gaan bezig met het elimineren van verleidingen. Na deze 12 weken zit je minder op je telefoon, ben je meer bezig met wat er voor jou écht toe doet en voel je meer rust!

Life Rules thema's

We reiken je steeds weer een nieuw thema aan. In totaal heeft Life Rules tien thema's. Het zijn alledaagse dingen, maar waarover vanuit het volgen van Jezus veel meer te zeggen is. Een aantal voorbeelden:

 • Mission Statement maken
 • Samen eten
 • Aandachtig luisteren
 • Met je hele lichaam
 • Stilte en alleen-zijn
 • Eenvoudig leven (wat betreft spullen)
 • Een Dag Apart: zondag als verzetsdag

Zo werkt het

 • Download Telegram op je telefoon vanuit je app-store. 
 • Klik op deze link en je wordt deel van de Telegram-groep
 • We inspireren je 12 weken lang d.m.v. podcasts, boekentips, een Life Rules journaal, inspirerende talks en quotes van experts.
 • Deze community draait om co-creatie. Deze reis maken we samen. We gebruiken jouw input, we delen onze learnings en inspireren elkaar.
 • Je ontvangt elke week een PDF om zelf met je leefregel aan de gang te gaan.

We kijken uit naar je deelname!

Joram & Team Life Rules

Klik hier, ga naar de Telegramgroep en doe 12 weken met ons mee!

Lees ook over:

Klik hier, ga naar de Telegramgroep en doe 12 weken met ons mee!
--:--