Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Maak kennis met de twintigers achter 'Hoedan?'

'Hoedan' is vanaf 23 maart wekelijks te zien op NPO 3

‘Ooit worden we dertig, maar hoe dan?’ In het nieuwe online platform en NPO 3-programma 'Hoedan' gaan Auke, Bas, Doeta, Joshua, Nanook en Tarik op zoek naar een antwoord op die vraag. Hoe gaan deze zes uitgesproken twintigers om met ingewikkelde thema's en levensvragen als kwetsbaarheid, de dood en geloof?

Deel:
Volg Hoedan op Instagram
Volg Hoedan op Instagram

Doeta, Bas, Joshua, Nanook, Tarik en Auke maken hun eigen content om hun persoonlijke zoektochten uit te vogelen. De content die zij maken is altijd persoonlijk, vaak om te lachen, soms een beetje zielig of pijnlijk, maar altijd authentiek. Hoedan is een Instagram-account, een TikTok-account en een NPO 3-programma. De volgende zes jonge mensen nemen in de serie het voortouw:

Joshua

Joshua is 28 jaar, expressief en doet alles graag op zijn eigen manier. Hij woont samen met zijn vriendin in Rotterdam en werkt als content creator. Joshua wil alles in het leven meepakken. Daarom heeft hij vaak de vraag 'Doe ik wat ik zelf wil of laat ik me leiden door wat anderen vinden?'

Hoedan - Joshua 1920x1080
Joshua.

Nanook

Nanook is 24 jaar en woont in Amsterdam. Deze professionele fladderaar is vrijgezel. Ze houdt evenveel van spiritualiteit als van feesten. Mocht je ergens naar toe willen gaan, vraag Nanouok mee want ze is overal voor in.

Hoedan - Nanook 1920x1080
Nanook.

Doeta

De 25-jarige Doeta is een echte workaholic. Ze is fotograaf, videograaf, docent en dichter. Doeta valt op vrouwen en is heel trots op haar huidige verkering van ruim twee jaar. Ze woont in Amsterdam en is altijd blij. In de hoop haar zorgeloze bestaan in stand te houden, gaat ze conflicten het liefst uit de weg.

Hoedan - Doeta 1920x1080
Doeta.

Tarik

Tarik is 27 jaar en werkt in de vintagekleding. Zijn verkooppraatjes zijn zo sterk dat een 'nee' regelmatig een 'ja' wordt. Tarik is moslim en laat graag zijn mening horen. Zijn tip om te ontspannen is: af en toe in je eentje uit eten te gaan.

Hoedan - Tarik 1920x1080
Tarik.

Auke

Auke (24) stelt graag zelf de vragen. Hij wordt geïrriteerd - en een beetje zenuwachtig- van mensen die alsmaar kwetsbare en eerlijke gesprekken willen voeren en houdt daarom van smalltalk. Hij heeft zijn hart verloren aan Anne, maar nog meer aan politiek.

Hoedan - Auke 1920x1080
Auke.

Bas

Bas is met zijn 29 jaar de oudste van de groep en kan toveren met woorden. Hij praat en schrijft over onderwerpen als eenzaamheid, seks, pesten en de dood. Bas heeft ervaren dat de wereld liever wordt wanneer je open bent naar andere mensen. Dus dat doet hij, altijd en overal.

Hoedan - Bas 1920x1080
Bas.

Volg Hoedan op TikTok of Instagram

Volg Hoedan op TikTok
Volg Hoedan op TikTok
Volg Hoedan op Instagram
Volg Hoedan op Instagram
--:--