Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Maak kennis met Jennifer en Bonito uit 'Handen aan de couveuse'

Kijk vanaf woensdag 7 september naar het verhaal van Bonito en Jennifer

Voor Bonito (25) en Jennifer (27) verloopt de zwangerschap van hun derde kindje totaal anders dan verwacht. Jennifer wordt ernstig ziek en belandt op de intensive care, waar ze kunstmatig in coma wordt gehouden. Op dat moment dient - ver voor de uitgerekende datum - de bevalling zich aan. In 'Handen aan de couveuse' volgen we deze ingrijpende periode uit het leven van Bonito en Jennifer. Een periode vol angst, veerkracht en onvoorwaardelijke liefde.

Deel:

Bonito en Jennifer zijn acht jaar samen en wonen in Vlaardingen. Ze hebben elkaar leren kennen op het mbo in Maasland, waar Bonito de opleiding tot hovenier volgde en Jennifer de opleiding ‘Paardenhouderij’. Hoewel ze allebei hun opleiding hebben afgerond, doen ze inmiddels andere dingen. Bonito werkt fulltime als koerier en Jennifer werkt drie dagen in de week in de kinderopvang.

De grootste droom

Bonito en Jennifer hebben altijd gedroomd van een groot gezin en zijn inmiddels de trotse ouders van Joann (5) en Noëlle (3). Drie jaar geleden kwam de grote droom van Jennifer uit. Trouwen met de liefde van haar leven en hun liefde bezegelen met een huwelijk. Bonito en Jennifer zijn een goede match, omdat ze juist totaal verschillend zijn. Ze vullen elkaar aan en laten elkaar tegelijkertijd heel erg vrij in het beoefenen van hun hobby’s.

Vrije tijd

In hun vrije tijd gaan ze er graag met hun dochters op uit. Jennifer is gek op paarden en probeert deze liefde voor dieren aan haar meiden mee te geven. Bonito is gek op sleutelen en houdt van motoren. Het gezin heeft als grote droom om volgend jaar met z’n allen naar Italië op vakantie te gaan.

Kijk ‘Handen aan de couveuse' nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Inschrijven
--:--