Ga naar submenu Ga naar zoekveld

‘Meer dan verwacht’ is genomineerd voor de Televizier-Ring!

Breng nu jouw stem uit!

Leuk nieuws: het EO-programma ‘Meer dan verwacht’ staat in de top 10 van de tweede kwalificatieronde van de Televier-Ring. Maar we zijn er nog niet, want het is een tijdelijke tussenstand en er kan nog van alles gebeuren! Daarom hopen we dat we op jouw stem kunnen rekenen.

Deel:
Stem nu

Nagenieten

Heb jij afgelopen januari ook gekeken? In ‘Meer dan verwacht’ kregen we een inkijkje in het pittige, chaotische maar vooral gezellige leven van verschillende meerlinggezinnen.

Zo ontmoetten we alleenstaande moeder Tatiana met drieling Hope, Faith en Charity, zagen we hoe Mieke op een natuurlijke manier haar drie zoons ter wereld bracht, konden we genieten van de trouwerij van Kevin en Nicole met hun drie kleine bruidsmeisjes en was het voor Carlo en Fahishta aanpoten met drie pasgeboren baby’s.

Kijkers van 'Meer dan verwacht' lieten via onze socials volop van zich horen. Zo leefden honderden mensen mee door middel van lieve berichtjes aan de drielingouders.

Nagenieten: de mooiste fragmenten uit 'Meer dan verwacht'
Nagenieten: de mooiste fragmenten uit 'Meer dan verwacht'

Heb je ook zo genoten van de avonturen van de drielingouders? Bekijk hier vier memorabele video’s.

Zo werken de stemrondes van de Televizier-Ring

In november en begin december 2023 kon er alweer gestemd worden voor de Televizier-Ring. Hier is ook al een top 10 uitgekomen. Deze top 10 staat nog niet vast; je kunt nog stemmen tot woensdag 6 maart.

Daarna wordt de top 5 bekendgemaakt. Welke programma's ontvingen de meeste stemmen? Zij nemen het later dit jaar op tegen de winnaars van de andere kwalificatierondes, vijf wildcards en vijf door het publiek gekozen streaming only-programma’s.

Breng jouw stem uit

Was jij ook zo fan van ‘Meer dan verwacht’? Je kan hier stemmen tot woensdag 6 maart 10.00 uur.

--:--