Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw seizoen 'Urk!' van start: coronacrisis in vissersdorp

Maandag 4 januari, 21:30 uur, SBS6

Vanaf maandagavond is het derde seizoen van de serie 'Urk!' te zien (SBS6). In dit tv-programma worden verschillende inwoners van het dorp Urk gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Deel:

Ook op Urk hebben ze last van de coronacrisis. Kapper Teun Föhn verhuurt bijvoorbeeld noodgedwongen zijn panden, zowel de bed & breakfast als het boetiekhotel. Al heeft hij nu wel meer tijd voor zijn nieuwe passie: interieurdesign. Ook wordt huisvrouw Nelie gevolgd. Zij gaat met haar kinderen op een avontuurlijke vakantie in eigen land. Verder is te zien dat de nieuwe liefde van Gerda haar en haar tweelingzus steeds verder uit elkaar drijft. En hoe is het met de YouTube-oma's Grietje en Eltje?

De opnames van het programma vonden afgelopen zomer plaats, waardoor de coronapandemie in de nieuwe serie een duidelijke rol speelt.
Voorafgaand aan de eerste uitzending worden de hoofdrolspelers ook gevraagd naar hun mening over de afgelopen weken, toen Urk regelmatig negatief in het nieuws kwam door vuurwerkrellen. 

Urk!

Maandag 4 januari, 21:30 uur, SBS6

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--