Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Schuif aan bij het Niet Alleen online Paasdiner

Niet Alleen online Paasdiner zondag 4 april van 18.00 – 22.00 uur bij de EO op NPO Radio 5

Pasen vier je samen en niet alleen. Dat is het uitgangspunt van het online Paasdiner van het NPO Radio 5 programma ‘Niet Alleen’. EO-presentator  Henk van Steeg nodigt iedereen uit om vanuit huis mee te eten en te genieten. Henk: “Het is met Pasen nog steeds niet mogelijk om met een groot gezelschap aan het Paasdiner te zitten. Maar afgelopen jaar heb ik ontdekt dat het ook tof is om online samen te eten. Daarom organiseren we met ‘Niet Alleen’ een avond- en buikvullend programma. We zoeken de verbinding met elkaar door verhalen en muziek.”

Deel:

Avondvullend programma

Deelnemers kunnen hun eigen muzikale gang aanvragen en we delen mooie verhalen die aan tafel verteld worden. Zij vertellen iets over zichzelf en hun reden van deelname. Ook is er een speciale ‘Paaspubquiz’ gepresenteerd door Tom Herlaar en Jan Rietman. Luisteraars kunnen hun antwoorden doorbellen of appen naar de studio. Het diner wordt afgesloten met een heus uitbuikconcert van Matthijn Buwalda en Stefanie Struijk.  

Zo werkt het

Luisteraars kunnen zich opgeven via www.nporadio5.nl/paasdiner. Ze geven hun voorkeur voor een muzikale gang, dus welk nummer zouden ze graag willen horen. Via een mail krijgen ze een dag van tevoren voor de deelnamelink toegestuurd. Met die link komen ze in een meeting terecht met andere mensen die ook online mee dineren. Op die manier kunnen ze gezamenlijk eten vanuit hun eigen huis en ondertussen genieten van een gezellig muziekje. Ook gaan ze uiteen in break-out room om andere mensen ‘aan tafel’ beter te leren kennen. De deelnemers verzorgen hun eigen diner, maar in de week voorafgaand aan het online Paasdiner kunnen luisteraars bij verschillende programma’s op NPO Radio 5 een dinerbox van 50/50 van het Leger des Heils winnen. 

Niet Alleen online Paasdiner zondag 4 april om 18.00 uur bij de EO op NPO Radio 5.

Meer informatie op nporadio5.nl/paasdiner  

--:--