Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wonderlijke Kracht, het nieuwe paaslied van InSalvation

‘Er is wonderlijke kracht in het bloed dat Jezus gaf’

InSalvation heeft een nieuw paaslied uitgebracht: ‘Wonderlijke Kracht’. Een getuigenis van de kracht van Jezus’ bloed dat voor ons vloeide.

Deel:

Het lied getuigt van de kracht van het bloed van Jezus en de redding die Hij ons bracht. Aanbiddingsleider en schrijver Jafeth Bekx vertelt: “Toen we in het schrijfproces van dit lied waren merkten we al dat het praten over het bloed van Jezus zoveel kracht met zich mee brengt.” Tijdens Pasen mogen we dit getuigen en hierbij stil staan. Ook in deze tijd, gevuld met angst en chaos, herinnert dit lied ons eraan dat Jezus bloed redding, bevrijding, genezing, herstel en nieuw leven bracht.

InSalvation: "Misschien is dit wel de tijd, meer dan ooit, om deze boodschap te laten klinken in de wereld naar de mensen om ons heen. Mensen die worden geconfronteerd met ziekte en angst en zich geen raad weten. Ook voor hen is er hoop en vrede die alle verstand te boven gaat."

De nieuwe Paas-single Wonderlijke Kracht van InSalvation is een vertaling van het prachtige loflied Power in the blood, dat op hun album Exodus verscheen. De Engelse vertaling kwam afgelopen jaar uit en heeft vele harten geraakt. Daarom hebben ze besloten om hier een Nederlandse vertaling van te maken en dat is vrij uniek. Dit is namelijk de tweede keer dat InSalvation een uitstapje maakt naar het Nederlands. 

PS. Eva gaat iets leuks doen met InSalvation, binnenkort hoor je mee!

Bekijk de clip van ‘Wonderlijke Kracht’, het paaslied van InSalvation

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bekijk ook Eva's Paas playlist met de 50 mooiste paasliederen.

--:--