Let op: dit product kan sporen van onjuistheid en AI-fantasie bevatten

Vraag het de Bijbel

Nederlands Bijbelgenootschap introduceert "Vraag het de Bijbel"

Heb jij vragen over de Bijbel, maar weet je niet waar het antwoord te vinden is? Voortaan kun je al jouw vragen rondom de Bijbel aan deze AI-chatbot stellen, en krijg je direct een betrouwbaar antwoord.

Over deze chatbot

  • Maker: Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
  • Technologie: Custom LLM, AI
  • Samenvatting: Deze chatbot maakt gebruik van AI-technologie (Artifical Intelligence) om alle bijbelvertalingen, blogs, achtergrondinformatie en leesplannen op debijbel.nl te doorzoeken voor het beantwoorden van jouw vraag. Je kunt direct beginnen met het stellen van je vraag in de chatinterface.
  • URL: lab.debijbel.nl

Het doel van debijbel.nl is om de Bijbel online beschikbaar te maken voor iedereen. Naast bijbelvertalingen staat er ondertussen veel andere content zoals achtergrondartikelen, blogs en leesplannen op onze website. Het kan soms best lastig zijn een antwoord te vinden op een vraag rondom de Bijbel. We gebruiken daarom deze innovatie AI-technologie om snel een betrouwbaar antwoord te geven op jouw vragen rondom de Bijbel. Deze technologie is nog erg nieuw, en zal daarom nog niet alle vragen kunnen beantwoorden. 

Het NBG wil met deze chatbot graag onderzoeken of het inzetten van AI-technologie bij de Bijbel behulpzaam is. We horen graag hoe deze chatbot voor jou werkt! 

Meer weten? Lees de veelgestelde vragen op lab.debijbel.nl.

Wat vind jij?