Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zorgmedewerker van het jaar

Eva en het Leger des Heils gaan samen met jou op zoek naar dé zorgmedewerker van 2022. Wie staat dag en nacht voor een ander klaar en maakt door haar werk verschil in mensenlevens?

Wie organiseert deze verkiezing?

De verkiezing van 'Zorgmedewerker van het jaar' is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen Eva en het Leger des Heils. Met deze verkiezing willen beide partijen extra aandacht vragen voor werken in de zorg. Het Leger des Heils is actief op verschillende gebieden in de zorg.

Zijn er prijzen aan deze campagne verbonden?

Ja, de zorgmedewerker met de meeste stemmen wint een cheque ter waarde van 1000 euro, beschikbaar gesteld door het Leger des Heils, om samen met haar team van te genieten.

De zorgmedewerkers die op de tweede en derde plaats eindigen, ontvangen ieder 500 euro voor hun team. Ook deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door het Leger des Heils.

Alle tien geselecteerde zorgmedewerkers ontvangen bovendien een Eva-jaarabonnement voor op de zorgafdeling.

Waarom staan er geen mannen in de top-10?

Omdat de verkiezing van zorgmedewerker van het jaar een samenwerking is tussen het Leger des Heils en het vrouwenmagazine Eva, focussen we ons bij deze verkiezing op vrouwen in de zorg.

Wanneer is de winnaar bekend?

Op 12 januari 2023 werd bekend dat Marry Versluis de winnares is van de allereerste 'Zorgmedewerker van het jaar'-verkiezing.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

--:--