Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO-Jongerendag - Partners

Wij geloven dat de EO-Jongerendag impact kan blijven maken

Samen zorgen we ervoor dat de EO-Jongerendag blijft bestaan. Als plek waar 15.000 jongeren ontdekken dat geloven iets van nu is en dat ze niet alleen staan in hun geloof. Wij geloven dat dit mogelijk moet zijn. Daarom zijn we op zoek naar partners die met ons mee willen bouwen, het liefst voor meerdere jaren. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Doe je mee?

1 Steun voor 3 jaar of langer zodat we meer zekerheid hebben voor de komende edities. 

We denken graag samen met jou na over de mogelijkheden, zodat er een samenwerking kan onstaan die voor beide partijen een goed gevoel oplevert.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wilma Hiller, Relatiemanager Zakelijk, via: wilma.hiller@eo.nl of 06-46085826. Wil je liever teruggebeld worden? Vul dan hieronder je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Bel mij terug

2 Eenmalige gift: je kunt direct een gift geven

Klik hier om om direct een eenmalige gift te geven

NATHANREINDS-EOJongerendag2023-HR-112

Andere ondernemers over meebouwen aan de EO-Jongerendag

“Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”

15 jaar ondernemerschap heeft mij veel gebracht en dan heb ik het over meer dan alleen euro’s.
Ik onderneem met 2 compagnons. 3 kapiteins op 1 schip dus, maar wel met dezelfde uitgangspunten. En een daarvan is de uitspraak: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”. Van meet af aan was ‘geven’ een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf. Onderwijs én uitbreiding van het Koninkrijk van God zijn daarbij onze centrale thema’s.

Om die reden dragen we graag ons steentje bij aan de EO-jongerendag. Geweldig om daaraan bij te dragen, om de impact op jongeren te zien!


Bij ons op kantoor is “van kleine slokjes word je ook dronken” een gevleugelde uitspraak. Hoe mooi als meerdere ondernemers een ’slokje nemen” uit de begroting van de EO-jongerendag. Zodat er volledige focus kan zijn op de inhoud ervan i.p.v. de begroting.


Doe jij ook mee?


Dick Goedhart - oprichter en eigenaar van een inkoopcollectief voor onderwijsinstellingen en kinderopvang

Over de EO-Jongerendag

• Het grootste christelijke jongerevent van Nederland • 15.000 jongeren die ervaren dat ze niet alleen staan in hun geloof • Een dag met impact, vol muziek en inspirerende sprekers • Relatieprogramma voor partners

--:--