Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eva's online training 'Leren rusten'

Kunnen rust en werk (of opleiding, huishouden, vrijwilligerswerk...) wel samengaan? In deze online training leert stiltetrainer en auteur Mirjam van der Vegt je rust toepassen in jouw leven.

Mirjam van der Vegt

"Leven is pelgrimeren; ik loop daarbij graag een stuk met mensen op. In mijn boeken, retraites en trainingen neem ik je mee op een avontuurlijke reis naar je hart en nieuwe inzichten. Zo leer je leven met zin en vreugde. 

Mijn huidige activiteiten ontstonden tien jaar geleden vanuit een periode waarin ik zelf mijn hart (her)vond na een heftige burn-out. Als journalist bij actualiteitenrubrieken Twee Vandaag, Netwerk, en diverse dag- en maandbladen floreerde ik, maar  in de drukte raakte ik mijzelf kwijt. De vraag drong zich op:

Wie ben ik als ik niets doe en heb?

Niet wetende dat dit de belangrijkste vraag van mijn leven zou worden, ging ik op weg, ontdekte de grond van mijn bestaan… en nog veel meer onverwachts! De reis naar binnen leerde me nieuwe manieren van leiderschap in werk en relaties. Die reis maak ik graag samen – de boeken en retraites bleken in een grote behoefte te voldoen. Van de boeken werden er alleen al meer dan 50.000 exemplaren verkocht en duizenden mensen bezochten lezingen en/of retraites."

mirjamvandervegt.nl

--:--