Ga naar submenu Ga naar zoekveld

D!T

Geloven anno 2022, hoe doe je dat nou? Joram Kaat en Rachel Rosier gaan om beurten in gesprek met een christelijke spreker over wat je kunt leren van het christelijk geloof en uit de Bijbel over actuele topics en persoonlijke vragen. Lees meer

Je luistert ook via de Eerst Dit-app

Download de Eerst Dit-app

D!t kun je ook beluisteren in de Eerst Dit-app. Voordelen zijn push-meldingen en een berichtencentrum waarin we met elkaar kunnen communiceren. 

Eerst Dit-app voor iOS
Eerst Dit-app voor iOS

Download de app voor Apple iPhone en iPad.

Eerst Dit-app voor Android
Eerst Dit-app voor Android

Download de app voor Android smartphone en tablets.

Andere podcast uit de D!t 'Familie'

Eerst Dit

Bijbelpodcast

Eerst Dit

Eerst Dit is een dagelijkse Bijbelpodcast van EO en IZB voor thuis of onderweg. Elke dag ontvang je in 7 minuten een bijbellezing en relevante overdenking.

Dit Dus

Levensvragen & christelijk geloof

Dit Dus

Theoloog Kees van Ekris en geloofsgenoot en host Rosa Douma gaan in gesprek met niet (meer) gelovige gasten over hun levensvragen. Samen zoeken ze naar de betekenis van christelijke thema's, en door het bevragen van elkaar ontstaan er nieuwe inzichten over bijvoorbeeld vergeving, genade, recht en onrecht.

Eerst Dit voor kids

Bijbelpodcast voor kinderen (6-12 jaar)

Eerst Dit voor kids

Daan moet verhuizen, maar hij heeft zó geen zin. En hij moet ook nog eens samen met zijn vader élke dag een klusje doen. Tijdens het werk krijgt Daan bijbelverhalen te horen. En die eeuwenoude verhalen, hebben hem méér te vertellen, dan Daan ooit had gedacht.

Dit is de Bijbel

Wekelijkse podcast over de Bijbel

Dit is de Bijbel

Dit is de Bijbel is de podcast die je meeneemt in de fascinerende wereld van het meest gelezen boek ooit. Met elke week een eerlijk gesprek over de mooie, moeilijke en merkwaardige kanten van de Bijbel. Elke aflevering praat journalist David Boogerd met een expert over de Bijbel.

Podcast nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de meest interessante, informatieve en inspirerende podcast afleveringen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang om de week de tips in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--