Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerst dit Avondgebed

Deze korte podcast helpt je elke avond om op God te richten. We bidden met de Bijbel, geven woorden aan gevoelens en stellen reflectievragen. Lees meer

Geef aan Eerst Dit

Klik hier om een donatie te doen

Geef aan Eerst Dit

Eerst Dit Bijbelpodcast bestaat niet zonder jouw financiële hulp. Met jouw gift kunnen we de overdenkingen blijven maken en Eerst Dit verder ontwikkelen.

Geef aan Eerst Dit

Scan de QR code om een kerstdonatie te doen

Geef aan Eerst Dit

Eerst dit Bijbelpodcast bestaat niet zonder jouw financiële hulp. Met jouw gift kunnen we de overdenkingen blijven maken en Eerst Dit verder ontwikkelen.

Download de Eerst Dit-app

Eerst dit kun je ook beluisteren in onze app. Voordelen zijn push-meldingen en een berichtencentrum waarin we met elkaar kunnen communiceren. 

Eerst Dit-app voor iOS
Eerst Dit-app voor iOS

Download de app voor Apple iPhone en iPad.

Eerst Dit-app voor Android
Eerst Dit-app voor Android

Download de app voor Android smartphone en tablets.

Download het tekstregister van Eerst Dit

(Bijgewerkt tot en met 5 januari 2021)

Eerst dit (tekstregister) (.pdf)

Ontdek ook: In het Diepe

Nederland is in enkele decennia een grótendeels seculier land geworden. Bijna 70 procent van de Nederlanders gelooft niet, of niet méér, in God. Maar wíe zijn de mensen die nog wél in een persoonlijke God geloven? En hoe zijn zij daarvan overtuigd geraakt? Wat is de wég die zij gegáán zijn, en wat heeft gemáákt dat ze uitéindelijk de sprong In het diepe genómen hebben?

Luister de zes afleveringen via je favoriete podcastapp van Eerst Dit of vind meer informatie op deze pagina

Andere podcast uit de Eerst dit 'familie'

Dit Dus

Levensvragen & christelijk geloof

Dit Dus

Theoloog Kees van Ekris en geloofsgenoot en host Rosa Douma gaan in gesprek met niet (meer) gelovige gasten over hun levensvragen. Samen zoeken ze naar de betekenis van christelijke thema's, en door het bevragen van elkaar ontstaan er nieuwe inzichten over bijvoorbeeld vergeving, genade, recht en onrecht.

Eerst dit voor Kids

Bijbelpodcast voor kinderen (6-12 jaar)

Eerst dit voor Kids

Daan moet verhuizen, maar hij heeft zó geen zin. En hij moet ook nog eens samen met zijn vader élke dag een klusje doen. Tijdens het werk krijgt Daan bijbelverhalen te horen. En die eeuwenoude verhalen, hebben hem méér te vertellen, dan Daan ooit had gedacht.

Dit is de Bijbel

Wekelijkse podcast over de Bijbel

Dit is de Bijbel

Dit is de Bijbel is de podcast die je meeneemt in de fascinerende wereld van het meest gelezen boek ooit. Met elke week een eerlijk gesprek over de mooie, moeilijke en merkwaardige kanten van de Bijbel. Elke aflevering praat journalist David Boogerd met een expert over de Bijbel.

Podcast nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de meest interessante, informatieve en inspirerende podcast afleveringen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang om de week de tips in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--