Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerst Dit Bijbelpodcast

Eerst dit is een dagelijkse Bijbelpodcast van EO en IZB voor thuis of onderweg. Elke dag ontvang je in 7 minuten een bijbellezing en relevante overdenking. Download ook de Eerst dit-app. Lees meer

Geef aan IZB

Klik hier om een donatie te doen

Geef aan IZB

Dank alvast voor je bijdrage aan de IZB voor producten zoals Eerst dit, Eerst dit Avondgebed, Dit is de Bijbel, Eerst dit voor kids en Moderne Profeten.

Download hieronder de app

Eerst dit kun je ook beluisteren in onze app. Voordelen zijn push-meldingen en een berichtencentrum waarin we met elkaar kunnen communiceren. 

Eerst Dit-app voor iOS
Eerst Dit-app voor iOS

Download de app voor Apple iPhone en iPad.

Eerst Dit-app voor Android
Eerst Dit-app voor Android

Download de app voor Android smartphone en tablets.

Ontdek ook: In het Diepe

Nederland is in enkele decennia een grótendeels seculier land geworden. Bijna 70 procent van de Nederlanders gelooft niet, of niet méér, in God. Maar wíe zijn de mensen die nog wél in een persoonlijke God geloven? En hoe zijn zij daarvan overtuigd geraakt? Wat is de wég die zij gegáán zijn, en wat heeft gemáákt dat ze uitéindelijk de sprong In het diepe genómen hebben?

Luister de zes afleveringen via je favoriete podcastapp van Eerst Dit of vind meer informatie op deze pagina.

Andere podcast uit de Eerst dit 'familie'

Dit Dus

Levensvragen & christelijk geloof

Dit Dus

Theoloog Kees van Ekris en geloofsgenoot en host Rosa Douma gaan in gesprek met niet (meer) gelovige gasten over hun levensvragen. Samen zoeken ze naar de betekenis van christelijke thema's, en door het bevragen van elkaar ontstaan er nieuwe inzichten over bijvoorbeeld vergeving, genade, recht en onrecht.

Eerst dit voor Kids

Bijbelpodcast voor kinderen (6-12 jaar)

Eerst dit voor Kids

Daan moet verhuizen, maar hij heeft zó geen zin. En hij moet ook nog eens samen met zijn vader élke dag een klusje doen. Tijdens het werk krijgt Daan bijbelverhalen te horen. En die eeuwenoude verhalen, hebben hem méér te vertellen, dan Daan ooit had gedacht.

Dit is de Bijbel

Wekelijkse podcast over de Bijbel

Dit is de Bijbel

Dit is de Bijbel is de podcast die je meeneemt in de fascinerende wereld van het meest gelezen boek ooit. Met elke week een eerlijk gesprek over de mooie, moeilijke en merkwaardige kanten van de Bijbel. Elke aflevering praat journalist David Boogerd met een expert over de Bijbel.

--:--