Holy Hits

'Holy Hits de podcast' is een verlengde van het NPO Radio 2-programma ‘Martine in de Morgen’. In deze podcast praat Martine ten Klooster met sidekick en muzikant Matthijn Buwalda en programmaproducer Bert Bos over muziek en zingeving. Ze bespreken opvallende platen en hebben het over de trends, achtergronden en ontwikkelingen rond alles wat zich ‘christelijke muziek’ noemt. Elke vrijdag om 10.00 uur staat er een kakelverse aflevering klaar.

Martine in de Morgen - radioprogramma

Elke zaterdagochtend van 04:00 tot 07.00 uur luister je met 'Martine in de Morgen' naar muziek vol verhalen, overtuigingen, twijfels, angsten, hoop en liefde. Het zijn bekende Radio 2-artiesten met opvallende nieuwe tracks, het zijn gospelshits die je elders vrijwel niet hoort en het zijn veelbelovende nieuwe artiesten.

Luister tijdens je nachtdienst, zet je wekker, word wakker met 'Martine in de Morgen' of luister de uitzending terug. Alle informatie over 'Martine in de Morgen' vind je hier

EO Radio in 2021

Vanaf de start van 2021 ziet de EO-programmering op NPO Radio 2 en 5 er anders uit. Vertrouwde programma’s verdwijnen, maar leven soms voort in een nieuw jasje. Steeds vaker kunnen we ‘radio luisteren’ wanneer we dat maar willen, via de podcast. 

Dit zijn de belangrijkste veranderingen.

Presentatrice

Gepresenteerd door

Martine ten Klooster