Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meer dan Goud - de podcast

Luister hier de aflevering met Hennie Kuiper

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Omgaan met druk, discipline oefenen, het beste uit jezelf halen, afzien; de topsport zit boordevol vaardigheden. Maar welke levensles uit die tijd is het meest belangrijk in het leven van een sporter na die indrukwekkende carrière?" Je hoort het allemaal in onze podcast.

Danny en Daley Blind
Kefah spreekt Danny Blind samen met zijn zoon Daley over het vaderschap en voetbal. Zo zegt Daley: ‘Ik denk dat je wel eens hebt gebaald als ik liever met mama een filmpje ging kijken, ook al was er voetbal op tv. Maar ik baalde ook wel als ik na een slechte training thuiskwam en jij alweer met je pionnetjes aan tafel zat om er over te praten. Het ging dan wel eens mijn ene oor in en het andere oor uit.’

Er is meer
Michel Mulder nodigde voor het podcastgesprek -natuurlijk- zijn broer Ronald uit. Waar hun levens tot voor kort compleet parallel liepen, is daar nu verandering in gekomen. Het gesprek met Maartje Paumen en haar partner Savannah gaat natuurlijk over hockey. Maar niet lang. Want liever hebben de moeders het over kwetsbaarheid, zachtheid en hun nieuwe rol. Dit hoor je allemaal in de Meer dan Goud - de podcast.

Wil je alles weten over het programma?
Wil je alles weten over het programma?
TIP: In gesprek met Edith Bosch
TIP: In gesprek met Edith Bosch

Edith omschrijft zichzelf als liefdevol, krachtig, eerlijk en inspirerend. Aan Eva vertelt ze eerlijk over haar leven, van haar slechte gewoontes tot haar passie.

TIP: Soms was die medaille een kwelling
TIP: Soms was die medaille een kwelling
--:--