Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Moderne Profeten: Ware Woorden

Jouw waarheid, mijn waarheid. Is waarheid iets gevaarlijks, iets dat je opsluit in je eigen bubbel? Of is het iets veel groters, iets dat ons tegen kan spreken en ons verbindt? Deze podcast vertelt het verhaal van 9 mensen uit de christelijke traditie die iets van de schoonheid, kracht en ruimte van waarheid hebben ontdekt. Lees meer

Over Moderne Profeten - Ware Woorden

We zeggen: jij jouw waarheid, ik de mijne. Tegelijk horen we zoveel waarheidsclaims. Bestaat waarheid en wat is het dan? Is waarheid afhankelijk van je bubbel of wat je goed uitkomt? Of is het iets veel groters, iets dat ons kan tegenspreken en ons verbindt? Deze podcast vertelt het verhaal van negen mensen uit de christelijke traditie die iets van de schoonheid, kracht en ruimte van waarheid hebben ontdekt. Als waarheid vrijmaakt, zoals het Evangelie zegt, wat betekent dat dan vandaag, voor ons?

Naast de podcast is er ook het boek Moderne Profeten, om door te lezen, denken en praten over wat de levens van deze acht mensen onszelf en onze tijd te zeggen hebben. 

--:--