Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Blind Getekend

Rachel Rosier volgt zes kandidaten die ongelukkig zijn in hun huidige baan. Ze wagen de sprong en tekenen blind voor een gloednieuwe baan. Lees meer

Vanaf woensdag 12 oktober om 21.20 uur op NPO 3

Ben jij ook ongelukkig met je huidige baan maar durf je de stap naar een nieuwe werkomgeving niet te zetten? Dan kan je je opgeven om meedoen met een nieuw seizoen van Blind Getekend. Meld je hieronder aan!

In het nieuwe EO-programma Blind Getekend volgt presentator Rachel Rosier zes kandidaten die ongelukkig zijn in hun huidige baan, maar zelf de stap naar een nieuwe werkomgeving niet durven zetten. In Blind Getekend leggen zij hun werkgeluk in de handen van een jobcoach en een recruiter. Het enige wat de kandidaten hoeven te doen is blind te tekenen voor een volledig nieuwe baan in een totaal nieuw werkveld. Wat deze nieuwe baan precies inhoudt? Daar komen de kandidaten pas achter op de eerste werkdag.

Kandidaten

In de eerste aflevering ontmoeten we de 48-jarige vrachtwagenchauffeur Werner. Hij heeft het gevoel dat zijn leven alleen nog bestaat uit werken, eten en slapen. Kan hij met hulp van jobcoaches Myrza Roeke en Ton Keunen een baan vinden die hem meer energie én tijd met zijn gezin geeft?

Vrachtwagenchauffeur Werner tekent blind voor een nieuw beroep

Lees ook over:

Vrachtwagenchauffeur Werner tekent blind voor een nieuw beroep

Ook Alexandra worstelt met haar huidige baan. Ze werkt als klantenservicemedewerker bij een zorgverzekeraar, maar verlangt naar werk dat beter bij haar talenten en ambities past.

Alexandra voelt zich ongelukkig in haar werk

Lees ook over:

Alexandra voelt zich ongelukkig in haar werk

Presentator

Gepresenteerd door

Rachel Rosier

--:--