Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De Laatste 24 Uur

'Ik heb slecht nieuws, je laatste 24 uur zijn ingegaan.' Met deze boodschap klopt presentator Bert van Leeuwen thuis aan bij vier bekende Nederlanders: Albert Verlinde, Willeke Alberti, Roos Schlikker en Jörgen Raymann. Lees meer

Wat willen ze nog doen? Welke geliefden willen ze nog spreken? In vier nieuwe afleveringen van het EO-programma 'De Laatste 24 Uur' maken we de 'laatste uren' van de BN’ers van dichtbij mee.

Albert, Willeke, Roos en Jörgen hebben geen idee wat ze te wachten staat. Ze hebben alleen een dag vrijgemaakt in hun agenda. 'Wat zeg je nou?', roept Willeke Alberti geschrokken als Bert de boodschap brengt. 'Ik ben er wel even van geschrokken'. Gelukkig heeft Bert ook goed nieuws. Het wordt een prachtige laatste 24 uur. 'Een sentimental journey zou ik wel leuk vinden', glimlacht Albert Verlinde.

Mooie, blijde en ontroerende verrassingen volgen elkaar op. 'Kijk daar fietst mijn vader!', roept Roos Schlikker enthousiast als er een wielrenner voor de auto fietst. Vader en dochter houden elkaar stevig vast als actrice Sandra Mattie een stuk speelt uit het boek 'Moeder van glas', dat over de overleden moeder van Roos gaat.

Waardevolle gesprekken

In de laatste 24 uur hebben de BN’ers met hun geliefden waardevolle gesprekken. 'Als vader heb je het gevoel dat je niet alles doet. Het is fijn om het weer een keer te horen. Je hebt meer dan genoeg gedaan', vertelt Jörgen Raymann.

Als het laatste uur aanbreekt en ze samenzijn met hun geliefden komen bij de meeste tranen. 'Wat ik deze 24 uur heb meegemaakt, is bijna een heel leven. Een heel leven van wat we samen met z’n allen gedaan hebben. Mooier kan niet', benadrukt Willeke Alberti.

Het EO-programma 'De Laatste 24 Uur' neemt de kijker mee op een bijzonder avontuur. Bert van Leeuwen: 'Het laat je stilstaan en ontdekken wat nu écht belangrijk voor je is. Voor wie je dankbaar bent, wat van waarde voor je is en wat jij voor anderen betekent.' Het programma zet zowel de BN’ers als de kijker aan het denken. Wat maakt je leven waardevol en spreek je dat ook uit naar je geliefden?

'De Laatste 24 Uur' is geproduceerd door Fabiola in coproductie met de EO.

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

--:--