Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De Ongelooflijke

'De Ongelooflijke' is hét EO-programma over geloven op NPO Radio 1. David Boogerd praat wekelijks met Stefan Paas en een spraakmakende gast. Lees meer

elke zondag om 00.00 uur op NPO Radio 1

'De Ongelooflijke Podcast’ is sinds 1 januari 2023 te horen in de programmering van NPO Radio 1. Presentator David Boogerd en vaste gast Stefan Paas ontvangen wekelijks een spraakmakende gast met wie ze in gesprek gaan over de relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Na afloop van de uitzending is de lange versie van het gesprek als podcast te beluisteren in alle podcast-apps.

De Ongelooflijke Podcast live

Maandelijks wordt er vanaf januari ook een speciale community aflevering van ‘De Ongelooflijke’ gemaakt. In een Utrechts café kan het publiek een uitzending van het radioprogramma bijwonen die later ook als podcast beschikbaar is. Hierin zullen verschillende gasten langskomen.

Gelovige en niet-gelovige luisteraars

'De Ongelooflijke Podcast' is een van de best beluisterde podcasts van NPO Radio 1. EO-presentator David Boogerd: “Dat we vanaf januari ook als ‘De Ongelooflijke Radio’ via NPO Radio 1 te horen zijn vind ik een mooie, maar ook spannende ontwikkeling. Nu al krijgen ik en ook de gasten van de podcast wekelijks tientallen reacties van gelovige en niet-gelovige luisteraars. De interactie met hen is groot, het uitzenden via NPO Radio 1 is een prachtige gelegenheid om zo nog meer mensen te bereiken met de gesprekken over de belangrijkste thema’s van deze tijd, die in ‘De Ongelooflijke Podcast’ gevoerd worden. Met de live-uitzendingen kunnen we de betrokkenheid van de luisteraars nog meer vergroten.”

Ongelooflijke afleveringen

Tot nu toe zijn er al meer dan 100 Ongelooflijke podcasts te beluisteren. Met gasten als Rutger Bregman, Herman Finkers, Typhoon en Beatrice de Graaf bespreken David Boogerd en Stefan Paas wekelijks de relevantie van geloof in een steeds ongeloviger Nederland. Gespreksonderwerpen lopen uiteen van terreur tot muziek en van literatuur tot het bewijzen van het bestaan van God.

Presentator

Gepresenteerd door

David Boogerd

--:--