Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Diep

Zes bekende Nederlanders laten zich één nacht opsluiten. Zonder telefoon, maar met een levensvraag die voor hem of haar belangrijk is. Lees meer

Vanaf woensdag 21 april om 22.10 uur op NPO 3

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Bekijk nu via NPO Start

BN'ers gaan 'Diep'

Influencer Nienke Plas, verslaggever Dennis Schouten, actrice Joy Wielkens, influencer Koen Kardashian, ex-profvoetbalster Anouk Hoogendijk en rapper Donnie gaan ‘Diep’ in deze nieuwe EO-serie. Overdag neemt het vluchtige en hectische leven hen over, deze nacht gaan ze de diepte in en proberen ze antwoorden te vinden op een prangende vraag.

De 8 beste tips voor wat meer rust en stilte in je drukke leven? Dat kan!

De 8 beste tips voor wat meer rust en stilte in je drukke leven? Dat kan!

Schrijf je hier in en ontvang 8 dagen lang iedere dag een gratis tip in je inbox!

Inschrijven

Aftertalk

Deze special werd gemaakt voor de Pinksterconferentie Opwekking 2021. In deze aftertalk naar aanleiding van Diep praat Joram door met psycholoog Steven Pont en ervaringsdeskundige Rianne van Kuil. Onderwerpen zijn de thema’s vanuit de serie Diep. 

Diep gaat verder

Wil je meer? Diep gaat verder op Instagram.

Tot welke inzichten kwamen de gasten?

Joram Kaat

Voor Joram Kaat is ‘Diep’ het eerste programma dat hij op NPO 3 presenteert: “Wat ik ontzettend gaaf vind, is dat hun gesprekken mij – en straks hopelijk ook de kijkers – aanzetten tot nadenken over eigen levensvragen.”

Mijn Kerk - Geloof in je leven (PKN)

'Diep' is een samenwerking van de EO en de Protestantse Kerk in Nederland. Op MijnKerk/dieper vind je handvatten om geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s en praktische tips.

Presentator

Gepresenteerd door

Joram Kaat

--:--