Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eden: paradijs op aarde

Reis mee naar de verre uithoeken van de planeet en ontdek de geheimen van de laaste nog onaangetaste plekken op aarde, waar het leven welig tiert. Lees meer

Reis mee naar de verre uithoeken van de planeet en ontdek de geheimen van de laatste nog onaangetaste plekken op aarde, waar het leven welig tiert.

Van de Namibwoestijn tot Patagonië. Nog maar enkele plekken op aarde zijn onveranderd gebleven. Doordat deze plekken zo afgelegen en onherbergzaam zijn heeft de mens er nog weinig invloed op gehad en is het leven er nog zoals de natuur het bedoeld had. Het zijn soortrijke en unieke ecosystemen waar een delicaat evenwicht heerst.

In elke aflevering wordt een ander paradijs verkend. Van de mysterieuze in mist gehulde bossen van Borneo tot de weelderig mooie uiterwaarden van de Afrikaanse Luangwa. Nu deze prachtige en kwetsbare gebieden steeds meer worden bedreigd door de invloed van de mens, is het moment aangebroken om hun fascinerende verhalen te delen.

EO nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven waar de EO mee bezig is? Meld je aan voor de EO nieuwsbrief vol inspirerende verhalen, de nieuwste programma's en waardevolle verdieping. EO. Als je gelooft.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--