Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO Life

Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er mooie, inspirerende muziek. Lees meer

Nu te zien op NPO Start

Vanaf zondag 9 januari vernieuwt de EO de zondagmorgen op NPO 2. Bert van Leeuwen presenteert die ochtend voor het eerst het nieuwe wekelijkse programma ‘EO Life’. In dit gloednieuwe ‘zingevingsmagazine’ ontvangt Bert gasten die komen vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er mooie inspirerende muziek. ‘EO Life’ wordt een toegankelijk programma met bevlogen mensen die geloof en kerk in onze samenleving handen en voeten geven. De EO wil zo op de zondagmorgen, aan de start van een nieuwe week, een brede doelgroep bedienen, inspireren en representeren.

Bert van Leeuwen: “Ik kijk echt uit naar het maken van dit programma! Het is een mooie afwisseling van gasten en muziek en een aantal vaste rubrieken. Ik hoop op mooie gesprekken met boeiende gasten over wat ze meemaken en geloven. Ik ben nieuwsgierig naar hun verhalen en ik hoop dat we deze in een ontspannen en gezellige sfeer kunnen presenteren. Zo zijn we met ‘EO Life’ hopelijk een mooi inspirerend startpunt van de week.”

Herkenbaar

Met de komst van ‘EO Life’ verdwijnen de verschillende losse programma’s die de EO tot dusver uitzendt op de zondagochtend. Zo verdwijnen zoals eerder aangekondigd de BEAM Kerkdienst, maar ook ‘Zie je zondag!’, ‘Nederland Zingt Dichtbij’ en de zondagse uitzending van EO Metterdaad. Veel van de elementen van deze titels komen terug in ‘EO Life’.

Oorlog in Oekraïne - geef voor noodhulp

Oorlog in Oekraïne - geef voor noodhulp

Er is nú behoefte aan hulp. Geef voor opvang, voedsel en traumazorg.

Ik wil helpen

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

--:--