zaterdag om 17.10 uur op NPO 2

EO Metterdaad

Het programma EO Meterdaad zet zich via televisie en radio in voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

Nu kijken

Bekijk de laatste aflevering

Van zondag 1 augustus 2021 op

Senegal
Senegal

Direct naar de website

Direct naar de website

EO Metterdaad heeft een eigen website met alle informatie over projecten, samenwerken en hoe je kunt financieel kunt steunen.

Naar de website

EO Metterdaad zet zich in voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp. We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart zie je alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert. We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 17.35 uur en op zondag om 11.30 uur.

Wil je meer weten over EO Metterdaad hoe we christelijke hulpverlening bieden? Lees dan hier verder. 

Ziekenhuis in Congo

Help mee aan het opknappen van een ziekenhuis. Wilt u dit project steunen? Ga naar metterdaad.nl/congo