Ga naar submenu Ga naar zoekveld

God, Jesus, Trump!

In het vervolg van de serie, God, Jesus, Trump? reist Van den Brink opnieuw af naar de Bible Belt van Amerika waar afgelopen verkiezingen weer massaal op Donald Trump werd gestemd. Ondanks een uit de hand gelopen COVID-pandemie, economische teruggang, protesten en chaos na Black Lives Matter en een aanhoudende stroom van onthullingen over de persoon Trump bleven de meeste Amerikaanse christenen in Donald Trump hun leider zien. Landelijk gezien kreeg Trump zelfs meer stemmen dan in 2016. Lees meer

Nu de verkiezingen door Trump zijn verloren, en (in januari) Joe Biden geïnaugureerd gaat worden als nieuwe president van Amerika, wil Tijs weten: Hoe gaat het nu met zijn broeders en zusters in Amerika? Hoe ervaren ze het verlies persoonlijk, en voor de christelijke cultuur? En hoe zien ze de komende vier jaren als de Democraten de macht hebben?

Ken je deze podcast al?

God's President

Ken je deze podcast al?

Wat is er aan de hand in de Amerikaanse Bible Belt? Tientallen miljoenen christenen zien in Donald Trump een reddende engel, gezonden door God. In de vijfdelige EO-podcastserie God’s President reist journalist Robin de Wever naar het broeierige Mississippi. Als Trump inderdaad een reddende engel is... wie of wat moet er dan gered worden?

Presentator

Gepresenteerd door

Tijs van den Brink

--:--