Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Handen aan de couveuse

‘Handen aan de couveuse’ laat aangrijpende verhalen zien over angst, veerkracht, hoop en onvoorwaardelijke liefde. Lees meer

Kijk vanaf 25 september naar een nieuw seizoen!

In de EO-serie Handen aan de couveuse volgt Anne-Mar Zwart ouders bij wie de roze wolk ver te zoeken is. Hun baby is veel te vroeg geboren of ernstig ziek en ligt daarom op de IC Neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. 

Hoe houden zij zich staande en waar putten ze hoop uit in deze onzekere periode? Handen aan de couveuse laat aangrijpende verhalen zien over angst, veerkracht, hoop en onvoorwaardelijke liefde.

Kijk seizoen 1

Kijk seizoen 1 van Handen aan de couveuse nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Opgroeien & Gezin'

In onze maandelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Webserie

In het televisieprogramma Handen aan de couveuse zie je diverse bevlogen artsen en verpleegkundigen van het Erasmus MC Sophia aan het werk. Hier worden de kleinste baby’s en pasgeboren kinderen met ernstige complicaties opgevangen, maar wie zijn deze zorgverleners en wat drijft hen? Je ontdekt het in de webserie Medische handen aan de couveuse. Bekijk deze webserie op NPO Start.

Zorgverleners van de afdeling Neonatologie van het Erasmus MC Sophia in Rotterdam

Wil je doorpraten?

Heb je na het zien van Handen aan de couveuse behoefte aan een gesprek? Aarzel niet en bel!

MIND Korrelatie
Heb jij te maken met trauma en/of herbelevingen en wil je daar met een professionele hulpverlener over praten? Dit kan gratis en anoniem via MIND Korrelatie: www.mindkorrelatie.nl

Presentator

Gepresenteerd door

Anne-Mar Zwart

--:--