Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Handen aan de couveuse

‘Handen aan de couveuse’ laat aangrijpende verhalen zien over angst, veerkracht, hoop en onvoorwaardelijke liefde. Lees meer

vanaf woensdag 7 september om 21.30 uur op NPO 1

In de nieuwe zesdelige EO-serie ‘Handen aan de couveuse’ volgt Anne-Mar Zwart ouders bij wie de roze wolk ver te zoeken is. Hun baby is veel te vroeg geboren of ernstig ziek en ligt daarom op de IC Neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. 

Hoe houden zij zich staande en waar putten ze hoop uit in deze onzekere periode? ‘Handen aan de couveuse’ laat aangrijpende verhalen zien over angst, veerkracht, hoop en onvoorwaardelijke liefde.

Kijk mee

Vanaf woensdag 7 september om 21.30 uur op NPO 1.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Opgroeien & Gezin'

In onze maandelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Webserie 'Medische handen aan de couveuse'

In het televisieprogramma 'Handen aan de couveuse' (elke woensdag op NPO 1) zie je diverse bevlogen artsen en verpleegkundigen van het Erasmus MC Sophia aan het werk. Hier worden de kleinste baby’s en pasgeboren kinderen met ernstige complicaties opgevangen, maar wie zijn deze zorgverleners en wat drijft hen? Je ontdekt het in de webserie 'Medische handen aan de couveuse'.

Zorgverleners van de afdeling Neonatologie van het Erasmus MC Sophia in Rotterdam

Presentator

Gepresenteerd door

Anne-Mar Zwart

--:--