Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hemelrijken

Na haar vrijlating uit de gevangenis probeert Kelly een nieuwe start te maken in haar geboortewijk Hemelrijken in Eindhoven. Lees meer

Nu te zien op NPO Start

Haar zus Samatha doet er alles aan om haar op het rechte pad te houden.

Wanneer Kelly (Jennifer Welts) uit de gevangenis wordt vrijgelaten en terugkeert naar haar geboortewijk Hemelrijken in Eindhoven probeert ze een nieuwe start te maken. Haar zus Samantha (Esmée van Kampen) regelt een baantje voor haar en doet er alles aan om haar op het rechte pad te houden. Wanneer een duister figuur uit Kelly’s verleden opduikt en geld van haar eist ziet Kelly geen andere mogelijkheid dan terug te vallen in het criminele circuit.

In eerste instantie gaat het dealen Kelly goed af, maar wanneer ze deze duistere Michael op een avond bezoekt, gaat alles fout. Samantha gaat tot het uiterste om haar zusje te beschermen, ook als dat betekent dat ze zelf slachtoffer wordt van de situatie.

Duur: 92 minuten
Jaar: 2020
Producent: Family Affair Films
Scenario: Chris Westendorp
Regie: Stanley Kolk
Cast: Ayrton Kirchner, Esmée van Kampen, Fred Goessens, Jennifer Welts, Maarten Heijmans, Tim Olivier Somer

EO nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven waar de EO mee bezig is? Meld je aan voor de EO nieuwsbrief vol inspirerende verhalen, de nieuwste programma's en waardevolle verdieping. EO. Als je gelooft.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--