Het Familiediner

In ‘Het Familiediner’ probeert Bert van Leeuwen families na een ruzie weer tot elkaar te brengen. Bert bezoekt beide familieleden, gaat met hen in gesprek en nodigt hen uit voor een verzoeningsdiner. Elke aflevering speelt opnieuw de vraag: wie stapt er uit de limousine? Zijn de familieleden bereid om elkaar te vergeven?

Nu kijken

Bekijk de laatste aflevering

Van maandag 28 september 2020 op

Vanaf 18 januari nieuw seizoen ‘Het Familiediner’

De coronacrisis weerhoudt Bert van Leeuwen er niet van om conflicten op te lossen. Want waar familieruzies hoog oplopen, is Bert. Ook in dit seizoen ‘Het Familiediner’ is het weer de hoop dat bij het openen van de limousinedeuren, familieleden herenigd worden. Of dat dit seizoen iedere keer weer lukt, is maar de vraag. Bij de eerste ruzie die Bert wil oplossen, wordt hij namelijk niet direct hartelijk ontvangen. Een van de vragen die de ervaren EO-presentator moet beantwoorden is hoe hij twee zussen weer herenigd krijgt. Jarenlang hebben zij al ruzie door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Het lijkt een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen. 

Vanaf maandag 18 januari om 21.35 uur op NPO 1.

Gesprekskaartjes

Met een goed gesprek kun je een ruzie voorkomen of uitpraten.

Wil je ook het gesprek aangaan? Vraag dan nu de gesprekskaartjes aan voor maar €1,50 (verzendkosten) en ontvang 40 kaartjes met een verdiepende vraag die uitnodigt voor een echt gesprek.

Vraag nu aan!

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen