Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het Familiediner

Bert van Leeuwen brengt families bij elkaar! Hij herenigt ruziënde familieleden én families die door omstandigheden niet samen kunnen zijn. Lees meer

vanaf 7 februari om 21.30 uur op NPO 1

In 'Het Familiediner' maakt Bert van Leeuwen al twintig jaar lang het onmogelijke mogelijk! Met zijn grenzeloze positiviteit als breekijzer, doet Bert keihard z'n best om familiegeluk weer te herstellen. En al jarenlang met veel succes! Smeulende familievetes, knallende familieruzies, kortom families die door ruzie uit elkaar zijn gegroeid... niets is Bert te dol.

Kleine irritaties en misverstanden zorgen vaak voor een uit de hand gelopen ruzie. Samen met een familielid doet presentator Bert een uiterste poging het conflict op te lossen en de beschadigde band te herstellen. ‘Het Familiediner’ brengt families graag bij elkaar tijdens een onvergetelijk diner. Zoals elk seizoen is ook nu weer de vraag: stapt er iemand uit de geblindeerde Familiediner-limousine?

En dit seizoen gaat Bert nog een stapje verder! 'Het Familiediner' brengt namelijk ook families bij elkaar die - door bijzondere of onverwachte omstandigheden - niet samen kunnen zijn. Families die dolgraag iets speciaals willen vieren, maar door afstand, financiën of een andere reden niet compleet zijn. Ook die worden door Bert van Leeuwen vanaf nu uit de brand geholpen.

Langstlopende EO-televisieprogramma

‘Het Familiediner’ is een van de langstlopende televisieprogramma's in Nederland. Sinds 2003 is ‘Het Familiediner’ vaak de laatste oplossing om verstoorde familierelaties te herstellen. Het programma werd eerst vanuit de studio gepresenteerd. De laatste jaren gaat presentator Bert van Leeuwen op bezoek bij de ruziënde families thuis en probeert hen over te halen om tijdens een diner een stap naar elkaar toe te zetten.

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

Meld je aan voor Het Familiediner

Meld je aan voor Het Familiediner

Heb jij een familieruzie en wil jij die oplossen? Of wil jij - samen met jouw familie - iets speciaals vieren, maar kan je door afstand, financiën of om een andere reden niet compleet zijn? Meld je aan voor een nieuw seizoen van 'Het Familiediner'!

Meld je aan voor een nieuw seizoen van Het Familiediner
--:--