Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Feestje

Waar is dat feestje?

Maak zelf een superleuke Hip voor Nop slinger van panty’s van je moeder of wat denk je van wat vuurwerk met ballonnen. We wensen je een superleuk feestje.  

Een knallend feest!

Wij laten je zien hoe je een eigen ontploffingsmat maakt met allemaal ballonnen. Laat het maar lekker knallen op je feestje want iedereen mag weten dat je jarig bent.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Maak slingers van panty's

Je kent het misschien wel, je hebt een panty pas een paar keer gedragen en er zit al een grote ladder in. Super zonde! Gelukkig hoef je je panty niet weg te gooien, want je kunt er nog iets heel leuks van maken: een hippe feestslinger! Hoe maak je zo'n hippe slinger? We leggen het je stap voor stap uit

slingers van pantys

Proeven maar!

Zoek je nog iets leuks om te doen tijdens je kinderfeestje? Doe dan het spel: Het blinde buffet. Laat jouw gasten met een blinddoek om drie dingen proeven en kijk eens of ze kunnen raden wat het is. Kijk hier hoe het werkt en wat je allemaal nodig hebt.

Een Hip voor Nop feestje

Een feestelijke outfit voor nop. En steel de show met een toffe zelfgemaakte broche of tas. Verder tips voor een beauty feestje en natuurlijk slingers en uitnodigingen. Check hier alles om een tof Hip voor Nop feest te organiseren.

Hip voor Nop feestje (.pdf)

--:--