Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoe gaat dat bij jullie thuis?

Twee opvoeders met een verschillende opvoedstijl kijken een dag mee in het reilen en zeilen bij elkaar thuis. Hoe worden dagelijkse uitdagingen vanuit diverse opvoedstijlen aangepakt en waarom? Lees meer

vanaf maandag 8 augustus om 19.05 uur op NPO 1

Twee opvoeders met tegenovergestelde opvoedstijlen kijken een dag mee in het reilen en zeilen bij elkaar thuis. Hoe worden dagelijkse uitdagingen vanuit een verschillende opvoedstijl aangepakt en waarom?

Kijk mee

Vanaf maandag 8 augustus om 19.05 uur op NPO 1.

Webserie 'Opgevoed staat netjes'

'Doe ik het wel goed?'. Het is een vraag die iedere opvoeder zich zo nu en dan stelt. Over opvoeden kun je eindeloos lezen en urenlang praten. Wil je liever kort en krachtig meer leren over belangrijke opvoedthema's? Dan ben je op de juiste plek! In de webserie 'Opgevoed staat netjes' deelt ontwikkelingspsycholoog Steven Pont relevante kennis en praktische tips over opvoeden. Zo leer je in afleveringen van 10-15 minuten bij over onderwerpen als grenzen stellen en schermgebruik.

De serie bestaat uit veertien afleveringen. Meer info over de serie vind je hier, of kijk gelijk via NPO Start.

Ontdek de webserie 'Opgevoed staat netjes'

Lees ook over:

Ontdek de webserie 'Opgevoed staat netjes'

Ontdek artikelen en stories van NPO Kennis over opvoeden

Op deze pagina van NPO Kennis vind je wat er allemaal komt kijken bij het opvoeden. Ontdek de video's artikelen en stories over opvoeden.

--:--