Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jochem in de wolken

Jochem Myjer neemt je vanuit de lucht mee naar Nederlands mooiste natuurgebieden. Lees meer

Nu te zien op NPO Start

Betoverend

Jochem in de wolken is een natuurserie voor het hele gezin met prachtige beelden van grote hoogtes. De EO hoopt dat deze serie bijdraagt aan bewustwording over de waarde van natuurgebieden in ons land. Vanuit vogelperspectief neemt Jochem Myjer de kijker vol enthousiasme mee in zijn verwondering over de schoonheid en diversiteit van Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal.

Quiz

Bij het programma Jochem in de wolken hoort per aflevering een quiz. Deze quizzen zijn helaas niet meer te spelen.

Eerste liefde

“Van kinds af aan ben ik stapelverliefd op onze Nederlandse natuur. Van mijn eerste zakgeld kocht ik een verrekijker om nog beter naar de vogels en de dieren te kunnen kijken. Na schooltijd was ik dan ook vaak in de natuur te vinden. Het was dus een logische stap om biologie te gaan studeren. Maar na drie jaar kwam er een andere grote liefde in mijn leven. Het podium. Dat betekende het einde van mijn studie. Nu keer ik na 25 jaar optreden voor eventjes terug naar mijn eerste liefde.”

'Dom, ik heb geen verrekijker bij me. Hier komt de amateur in me naar boven.'

Lees het Visie-interview

Trailer

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Samenwerkingspartner WWF

Het Wereld Natuur Fonds wil mensen op een aanstekelijke manier enthousiasmeren, betrekken en faciliteren om concreet dingen te doen. Op schaal, wereldwijd en met impact.
Word, net als kersverse WWF-ambassadeur Jochem Myjer, enthousiast en kom ook in actie voor de natuur!

--:--