Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ken je mij?

In nieuwe afleveringen van 'Ken je mij?' leren acht gelovige transpersonen elkaar kennen. Lees meer

zo. 27 november en 4, 11 en 18 december om 14.40 uur op NPO

In iedere aflevering staan twee mensen centraal die elkaar in een briefwisseling vertellen over hun genderdysforie en hun leven voor en na hun coming-out. Ze delen over de reacties van hun familie, de kerk en vertellen wat dit deed met hun geloof.

Genderdiversiteit

Er wordt de laatste tijd enorm veel over het onderwerp genderdiversiteit gesproken: in de politiek, het nieuws en in de samenleving worden allerlei meningen uitgewisseld en felle discussies gevoerd. Toch is de ervaring van veel transpersonen dat er veel meer over hen dan met hen gesproken wordt. In Ken je mij laten we daarom acht gelovige transpersonen in verschillende levensfasen zélf aan het woord om hun eigen verhaal te delen.

Gespreksavond

Naar aanleiding van het programma organiseert de EO op donderdagavond 17 november een gespreksavond over dit thema met o.a. gasten uit het programma. De avond wordt gehouden in de kapel van het EO-gebouw. Meer informatie over de gespreksavond vind je op deze pagina. Bestel hier jouw ticket(s) voor de gespreksavond.

Waar kan ik met mijn verhaal terecht?

De EO heeft dit programma gemaakt in samenwerking met Stichting Wijdekerk. Deze organisatie staat voor je klaar met een luisterend oor en wil je helpen bij vragen over seksuele geaardheid of gender identiteit.

--:--