Ga naar submenu Ga naar zoekveld

van 19 t/m 22 juli om 21.35 uur, 23 juli om 21.30 uur en 24 juli om 22.30 op NPO1

Meer dan Goud

De topsporters Danny Blind, Maartje Paumen, Annemarie Verstappen, Michel Mulder, Edith Bosch en Hennie Kuiper zijn deze zomer te zien in een nieuw seizoen van het televisieprogramma ‘Meer dan Goud’. Ook zijn ze te horen in de speciale podcast die gemaakt wordt bij het programma.

Nu kijken

Bekijk de laatste aflevering

Van zaterdag 24 juli 2021 op

Hennie Kuiper
Hennie Kuiper

De erelijst van de deelnemers van dit tweede seizoen van ‘Meer dan Goud’ is indrukwekkend. Bij elkaar vertegenwoordigen de zes oud-topsporters 12 olympische medailles, 9 wereldtitels, 9 Europese titels en de UEFA Champions League. Ondanks hun diverse sporten en achtergronden herkennen ze veel in elkaars leven en ervaringen. Openhartig praten ze in het programma én in de podcast over unieke prestaties, zwaarbevochten overwinningen en ontroerende gebeurtenissen.

NIEUW: Meer dan Goud - de podcast

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Wil je alles weten over Meer dan Goud - de Podcast?

In de Podcast worden alle sporters samen met een voor hen speciale gast uitgebreid geïnterviewd door EO-presentator Kefah Allush. Allush: “Omgaan met druk, discipline oefenen, het beste uit jezelf halen, afzien; de topsport zit boordevol vaardigheden. Maar welke levensles uit die tijd is het meest belangrijk in het leven van een sporter na die indrukwekkende carrière?”

Danny en Daley Blind
Kefah spreekt  Danny Blind samen met zijn zoon Daley over het vaderschap en voetbal. Zo zegt Daley: ‘Ik denk dat je wel eens hebt gebaald als ik liever met mama een filmpje ging kijken, ook al was er voetbal op tv. Maar ik baalde ook wel als ik na een slechte training thuiskwam en jij alweer met je pionnetjes aan tafel zat om er over te praten. Het ging dan wel eens mijn ene oor in en het andere oor uit.’

Er is meer
Michel Mulder nodigde voor het podcastgesprek -natuurlijk- zijn broer Ronald uit. Waar hun levens tot voor kort compleet parallel liepen, is daar nu verandering in gekomen. Het gesprek met Maartje Paumen en haar partner Savannah gaat natuurlijk over hockey. Maar niet lang. Want liever hebben de moeders het over kwetsbaarheid, zachtheid en hun nieuwe rol. Dit hoor je allemaal in de Meer dan Goud - podcast.

Je luistert de podcasts via de Meer dan Goud- podcastpagina.

Kijk de trailer van Meer dan Goud

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Unieke samenwerking Hallmark en EO

We hebben iets heel leuks voor je! Een unieke code om iemand gratis een mooie Hallmark kaart te sturen. Wie verdient een beetje extra aandacht van jou?

Ik wil een kaart sturen