Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meer dan verwacht

Kevin & Nicole, Tatiana, Carlo & Fahishta en Mieke & Nick zijn trotse ouders van een drieling. Hoe ziet hun dagelijks leven eruit? Kijk mee! Lees meer

kijk nu op NPO Start

De komst van een baby verandert je leven voorgoed. Maar stel je eens voor dat je opeens met niet één, niet twee, maar drie baby’s mag verwelkomen! Een inkijk in het zeer verrijkte, gezellige, chaotische, maar bij vlagen ook pittige bestaan van kersverse meerlinggezinnen.

Ontmoet de meerlinggezinnen

Tatiana

Tatiana is een veerkrachtige alleenstaande moeder uit Hellevoetsluis die de uitdaging van het opvoeden van de éénjarige drieling Hope, Faith en Charity met lef en liefde trotseert. Om Hope heeft Tatiana heel wat zorgen gehad omdat ze geboren is met een hartafwijking.

Mieke en Nick

Mieke en Nick uit Heerhugowaard zijn al gezegend met dochter Yara van anderhalf, en nu verwachten ze ook nog een drieling. In verwachting zijn van een drieling is niet altijd makkelijk, vooral tegen het einde van de zwangerschap heeft Mieke het zwaar. Mieke wil graag op een natuurlijke wijze bevallen van de drieling, maar of dat gaat lukken?

Carlo en Fahishta

Carlo en Fahishta uit Almere hebben een extra dosis geduld en veerkracht nodig, nu ze dag en nacht in touw zijn met hun drieling van twee maanden oud. Ze zijn de trotse ouders van een meisje Naila en de jongens Justice en Joah. Het vinden van balans tussen beschikbaar zijn voor de kinderen en je leven weer oppakken blijkt niet eenvoudig.

Kevin en Nicole

Kevin en Nicole komen uit Lisse en hebben 3-jarige drielingmeisjes: Mae, Ivy en Nova. Kevin en Nicole hebben de boel al aardig op de rit. Nicole hecht enorm aan structuur, ze plant alles tot in detail. En dat heb je ook wel nodig met drie energieke meisjes van drie jaar. Dit jaar stappen ze in het huwelijksbootje!

Leef mee met de ouders uit 'Meer dan verwacht'

Leef mee met de ouders uit 'Meer dan verwacht'

Het leven van een drieling-ouder gaat niet altijd over rozen. Luiers, flesjes en pittige peuterbuien... Alles komt in drieën! Ben jij ook onder de indruk van Nicole & Kevin, Tatiana, Fahishta & Carlo en Mieke & Nick? Laat een lief berichtje voor ze achter.

Stuur nu een berichtje!
--:--