Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Portemonnee Praat

Vier bekende families uit de tv-serie 'Waar doen ze het van?' én vier onbekende stellen over hoe ze hun financiën regelen. Lees meer

Vier gezinnen spreken openhartig over wat zij waaraan uitgeven en waarom

Het is nog steeds een groot taboe in Nederland om te spreken over wat je verdient en waar je precies je geld aan uitgeeft. In de serie Portemonnee Praat komen 12 thema’s aan bod: van salaris tot huizenprijzen, van verjaardagen tot kleding.

Kijk via NPO Start

Waar doen ze het van?

De online serie Portemonnee Praat hoort bij het programma 'Waar doen ze het van?'. In het tweede seizoen van dit programma kijk je mee bij vier nieuwe gezinnen in de portemonnee. Wat gaat erin, wat gaat eruit en waarom? In het programma worden vier zeer verschillende gezinnen gevolgd. Van het miljonairsgezin Rouw tot bijstandsmoeder Nadia. En van de familie Sheshkalani, die door de coronacrisis hard geraakt is, tot het christelijke gezin De Groot dat maandelijks een flink deel van hun inkomsten aan de kerk geeft. Met de zesdelige serie wil de EO geld, bezit en de verschillen in inkomsten en uitgaven bespreekbaar maken om zo de kijker na te laten denken over hoe hij omgaat met dat wat hij heeft.

Vanaf woensdag 23 maart om 21.30 uur bij de EO op NPO 1.

Wil je meer lezen?

Gezinnen openhartig in nieuw seizoen ‘Waar doen ze het van?

--:--