Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Rail Away

Een spoorlijn dwars door de bergen of juist steil omhoog? Dat en meer in Rail Away, dé tv-serie over markante spoorlijnen overal ter wereld.

Rail Away is een tv-serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. Elke aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is -behalve de trein- ook ruime aandacht voor het landschap en de geschiedenis en cultuur van de omgeving. De trein is als het ware de gids waarmee je een prachtige regio verkent.

Uitnodiging voor de 25e verjaardag van Rail Away

Rail Away viert verjaardag op 20 november in Spoorwegmuseum

Lees ook over:

Rail Away viert verjaardag op 20 november in Spoorwegmuseum

Reizen vanuit je luie stoel

Duurzaam reizen is populair. Een van de beste en leukste manieren om dat te doen is met de trein en dat willen de programmamakers van Rail Away graag laten zien. Op die manier leer je een land en een gebied op een andere manier kennen. De trein is een mooi en duurzaam vervoermiddel en het reizen per trein heeft een heel eigen dynamiek. Dat laat Rail Away al ruim 25 jaar zien. Met dit slowtv-format wordt een avontuurlijke invulling aan duurzaamheid gegeven en kan de kijker vanuit de luie stoel mee op reis.

Ga mee en ontdek de mooiste treinroutes met Rail Away.

Rail Away nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over markante spoorlijnen overal ter wereld ? Meld je vrijblijvend aan voor Rail Away nieuwsbrief.

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.

I-Trein4

Colofon

Uitzendtijd: 20.05 uur (december), 20.10 (januari) NPO 2
Muziek: Hartmut Ewert
Audio-nabewerking: Poul Sven de Haan
Video-editing: Fred Rond, René Kras
Camera: Mike Rutten, Gerrit Albada
Geluid: Ronald Rutten, Jan Olsman
Productie, research, regie en montage: Joanne Brouwer en Gerben van Ommen
Voice-over: Bob van der Houven