Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Soep, sores en soelaas

Bert van Leeuwen zoekt in dit programma hoop en inspiratie bij mensen die in de randen van onze samenleving gedrukt worden. Lees meer

Elke maandag om 16.30 uur op NPO 1

Bert is te gast op plekken waar het Leger des Heils werkt; van rauwe situaties waar daklozen proberen te overleven, tot een buurthuis waar eenzame ouderen simpelweg verlangen naar wat gezelligheid. Zijn we in staat om elkaar soelaas te bieden?

Bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken

Bert van Leeuwen ontmoet in dit programma mensen die op een of andere manier betrokken zijn bij het werk van het Leger des Heils. Mensen die pleegkinderen opnemen of werkbegeleider zijn in een houtwerkplaats, maar ook mensen die op straat hebben geleefd, of te kampen hebben gehad met een verslaving; iedereen heeft een verhaal.
Bert praat met deze gasten over hoop en wanhoop, over oude fouten en nieuwe kansen, over diep in de put zitten en hoopvol verder gaan. Met dit programma wil de EO mensen laten zien hoe het er aan de rafelranden van de samenleving aan toe gaat, maar zeker ook kijkers inspireren en de boodschap meegeven: er is altijd hulp en hoop. 

Gratis gesprekskaartjes én lekkere soeprecepten!

Direct aanvragen

Gratis gesprekskaartjes én lekkere soeprecepten!

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

--:--