Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stralend Kerstfeest

Night of the lights

Stralend Kerstfeest

Stralend Kerstfeest

Op Eerste Kerstdag zendt de EO de tweede editie van Stralend Kerstfeest uit. Een hartverwarmend programma vol licht, muziek en verrassingen vanaf de Blaricumse hei. Onder het thema ‘kom samen rondom het Licht’ brengen de EO en het Leger des Heils mensen samen om Kerst te vieren. Diverse artiesten geven onder leiding van Eric van Tijn muzikale invulling aan dit kerstfeest. Dat zijn Wulf, Stephanie Struijk, Trinity, Elly Zuiderveld en Anne Appelo.

Verstuur een kerstkaars

Stralend Kerstfeest - night of the lights, vanavond 20.25 uur NPO 1

Verstuur een kerstkaars

Stralend Kerstfeest wordt gepresenteerd door Anne-Mar Zwart en Bert van Leeuwen. Bert ontmoet in het hele land mensen van het Leger des Heils om hun bijzondere verhalen te horen. Anne-Mar ontvangt bij de schaapskooi op de hei alle gasten met wie Bert gesproken heeft. Het klassieke lied ‘komt allen tezamen’ wordt in een modern jasje gestoken. Het vuur geeft warmte, er is nog veel meer muziek, chef-kok Pierre Wind zorgt voor lekker eten en natuurlijk wordt het verhaal van Jezus’ geboorte verteld.

Verschillende gasten worden verrast. Zo krijgt Ilja na jarenlange problemen een nieuw gebit. En er vinden emotionele herenigingen plaats tussen familieleden die elkaar jarenlang niet hebben kunnen zien. Kortom een Stralend Kerstfeest, samen rondom het Licht.

Stralend Kerstfeest wordt uitgezonden op eerste kerstdag, 25 december, om 20.25 uur bij de EO op NPO 1

Presentatoren

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

Gepresenteerd door

Anne-Mar Zwart

Laat een wens achter

Wil je ook een wens achterlaten?
Wie weet komt jouw kerstwens in de tv-uitzending van Stralend Kerstfeest.

Stralend Kerstfeest - Night of lights

Bekijk alle verhalen en social posts rondom Stralend Kerstfeest.