Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stralend Kerstfeest

Op Eerste Kerstdag zendt de EO de tweede editie van Stralend Kerstfeest uit. Een hartverwarmend programma vol licht, muziek en verrassingen vanaf de Blaricumse hei.

Kom samen rondom het Licht

Onder het thema ‘Kom samen rondom het Licht’ brengen de EO en het Leger des Heils mensen samen om Kerst te vieren. Diverse artiesten geven onder leiding van Eric van Tijn muzikale invulling aan dit kerstfeest. Dat zijn Wulf, Stephanie Struijk, Trinity, Elly Zuiderveld en Anne Appelo.

Bijzondere verhalen

Stralend Kerstfeest wordt gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen. Bert ontmoet in het hele land mensen van het Leger des Heils om hun bijzondere verhalen te horen. Giovanca ontvangt bij de schaapskooi op de hei alle gasten met wie Bert gesproken heeft. Het klassieke lied ‘komt allen tezamen’ wordt in een modern jasje gestoken. Het vuur geeft warmte, er is nog veel meer muziek, chef-kok Pierre Wind zorgt voor lekker eten en natuurlijk wordt het verhaal van Jezus’ geboorte verteld.

Verschillende gasten worden verrast. Zo krijgt Ilja na jarenlange problemen een nieuw gebit. En er vinden emotionele herenigingen plaats tussen familieleden die elkaar jarenlang niet hebben kunnen zien. Kortom een Stralend Kerstfeest, samen rondom het Licht.

Stralend Kerstfeest wordt uitgezonden op eerste kerstdag, zaterdag 25 december, om 20.25 uur bij de EO op NPO 1

Sterwens

Als je samenkomt daar waar het donker is, ontstaan er stermomenten. Waarvoor wil jij een sterwens uitdelen?

Jouw wens wordt zichtbaar op deze pagina!