Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stralend Kerstfeest

Geniet op eerste kerstdag van de muzikale show ‘Stralend Kerstfeest’. Met o.a. Karin Bloemen, Dwight Dissels en Marlijn Weerdenburg. Lees meer

Nu te zien op NPO Start

Geniet na jouw kerstdiner van een hartverwarmende nieuwe editie van Stralend Kerstfeest. Voor het programma is een gloednieuw koor gevormd in Amsterdam-Zuidoost, een van de meest eenzame wijken van Nederland. Onder leiding van dirigent Stefano Caruso heeft dit speciale Zuidoost Zingt Koor zich voorbereid op een optreden in DeLaMar in Amsterdam. Ook treedt het koor op met artiesten Dwight Dissels, Karin Bloemen en Marlijn Weerdenburg.

Repeteren in het buurthuis

EO-presentator Bert van Leeuwen ging de straat op in Amsterdam en slaagde erin mensen te enthousiasmeren om mee te doen met de repetities. In een buurthuis van het Leger des Heils werd er volop gerepeteerd. Maar het blijft tot het laatste moment spannend of het allemaal lukt. Het resultaat is te zien in de uitzending van maandagavond 25 december op NPO 1.

Kerstverhaal met graffiti

Het kerstverhaal wordt op een nieuwe manier verteld door middel van graffiti. Deze unieke manier geeft een twist aan het klassieke verhaal en vertelt op een nieuwe manier de boodschap van kerst.

Presentator

Gepresenteerd door

Bert van Leeuwen

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!
--:--