Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wanneer ga ik het ze vertellen?

Wilke - een bekend gezicht in de christelijke wereld - draagt een persoonlijk geheim met zich mee. Volg haar zoektocht in deze documentaire. Lees meer

Nu te zien op het YouTubekanaal van NPO 3

Wilke Stuij (28) verstopt zichzelf al jaren. Ze is door haar werk bij de EO een bekend gezicht in christelijk Nederland en wordt regelmatig gevraagd om te spreken in allerlei verschillende kerken. Ze heeft al jarenlang een relatie met een vrouw, maar draagt dit als geheim met zich mee, omdat ze bang is voor gedoe en afwijzing. In deze EO-documentaire volg je haar persoonlijke zoektocht: waar komt die angst vandaan? Wat voor effect heeft jarenlang verstoppen op hoe ze naar zichzelf kijkt? Trekken kerken hun uitnodigingen in? Ze laat zich zeldzaam diep in de ziel kijken, terwijl ze er alles aan doet om moedig te zijn.  

Doorpraten?

Heb je vragen of zorgen rond het onderwerp van deze documentaire en wil je daarover in gesprek? Stichting Wijdekerk.nl staat voor je klaar.

Bekijk Wilke's documentaire

Bekijk Wilke's documentaire

Wilke Stuij (28) is een van de gezichten van EO-jongerenmerk BEAM. Ze spreekt bij BEAM en in kerken over Jezus' liefde. Maar waar ze jarenlang niet over durfde te praten, is haar relatie met Christel. In haar documentaire 'Wanneer ga ik het ze vertellen?' neemt ze ons mee in haar persoonlijke zoektocht.

Kijk nu
--:--