Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wie kent mij nog?

Dit jaar kent de serie ‘Wie Kent Mij Nog?’ haar vijfde editie. Een jubileumjaar dus. In een aflevering van 40 minuten zoekt regisseur Melliena Beckmann vijf eenzame personages uit de vorige vier series opnieuw op. Hoe is het leven verlopen na hun oproep: ‘Wie kent mij nog?’ Zijn ze minder eenzaam? En welke invloed had de lockdown op hun leven?

Nu kijken

Wil je meer?

Naar de website

Wil je meer?

Bekijk de laatste aflevering

Van donderdag 24 december 2020 op

Wie kent mij nog?
Wie kent mij nog?

Wil jij hen een hart onder de riem steken?

Ben jij geraakt door het verhaal van de deelnemers? En wil je graag iets voor hen doen of een berichtje achterlaten? Dan kan dat door te mailen naar melliena.beckmann@eo.nl. De redactie stuurt je mail door naar de deelnemer van het programma.

Ik ben zelf eenzaam

Bel met een Margriet Bel Buddy
Ben jij jongvolwassen, voel je je soms eenzaam en zou je zo graag gewoon even met iemand willen bellen om je verhaal te delen? Dan kun je de hele maand oktober voor een luisterend oor terecht bij een Margriet Bel Buddy via 088 076 77 00. Dit initiatief is een samenwerking met De Luisterlijn.

Samen eten
Zit jij vaak alleen een warme maaltijd te eten? Het Leger des Heils heeft verschillende maaltijdprojecten waardoor je voor een klein prijsje met anderen van een lekkere maaltijd kunt genieten. Kijk op deze site welk project er bij jou in de buurt beschikbaar is.

De Luisterlijn
Heb jij behoefte aan een luisterend oor? De Luisterlijn is 24 uur per dag bereikbaar voor een vertrouwelijk gesprek. Op deze site vind je het nummer en kun je ook chatten met een vrijwilliger.

Humanitas Huisbezoek, Maatje of Ontmoeting
Humanitas wil je graag helpen bij het leggen en onderhouden van contacten. Zo kun je een huisbezoek aanvragen, activiteiten bezoeken of je verbinden aan een maatje die met jou op pad gaat om leuke dingen te doen. Op deze pagina vind je alle info.

Schrijfmaatje
Het Ouderenfonds biedt verschillende initiatieven aan om mensen die zich eenzaam voelen te helpen. Op deze site kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor een Schrijfmaatje.

Ik wil iets doen tegen eenzaamheid

Lokale initiatieven via Eén tegen eenzaamheid
Op deze site kun je tips en lokale initiatieven vinden om in actie te komen tegen eenzaamheid. Kijk bijvoorbeeld eens welke initiatieven er in jouw gemeente worden georganiseerd.

Word vrijwilliger bij Humanitas
Deze organisatie heeft verspreidt over ons land allerlei initiatieven waar jij je als vrijwilliger voor kunt aanmelden. Zo kun je je bijvoorbeeld opgeven als Maatje voor iemand die eenzaam is via deze site.

Vrijwilliger van Ouderenfonds
Wil jij ondersteunen bij uitjes met ouderen, een Schrijfmaatje worden of bijvoorbeeld helpen bij de Zilverlijn zodat ouderen telefonisch een praatje met jou kunnen maken? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Ouderenfonds via deze website.

undefined

Eenzaam.nl 
Wil jij graag meer weten over eenzaamheid, persoonlijke verhalen lezen van mensen die zich ook eenzaam voelen? Of kun jij wel wat hulp en advies gebruiken en tips voor activiteiten? Neem dan eens een kijkje op deze website.