Download BEAM en Nederland Zingt liederen voor jouw (kerk)stream

Zolang we nog niet volop kerkdiensten kunnen houden, stelt de EO video's met liederen van de BEAM kerkdiensten en Nederland Zingt ter beschikking. Zo kun je de liederen gebruiken in je (online) samenkomsten.

BEAM liederen

Hieronder vind je nummers van de BEAM Kerkdienst die je vrij mag gebruiken in je eigen online kerkdienst. Als je deze nummers in je online stream gebruikt, kun je via YouTube geen advertenties bij je livestream vertonen. Je hoeft daardoor dan niet op de witte lijst op YouTube gezet te worden door BEAM. Mocht je toch problemen ondervinden bij het streamen van deze nummers, stuur ons gerust een mailtje via beamredactie@eo.nl.

De download begint automatisch als je op de song van je keuze klikt

A

C

D

F

G

H

I

J

K

L

O

P

  • Pray van Worship Central

S

T

U

Nederland Zingt liederen

Hieronder vind je de Nederland Zingt liederen. Naast de liederen in deze lijst is het ook toegestaan om al onze andere liederen, die op YouTube te vinden zijn, te gebruiken. Wordt de kerkdienst via YouTube gestreamd? Dan ontvangen wij graag via de mail de YouTube-link van jouw gemeente. Wij zetten die dan op een witte lijst zodat de stream niet geblokkeerd wordt en jullie ze met een gerust hart kunnen streamen. Mail naar nederlandzingtonline@eo.nl.

Door te klikken op het lied van je keuze, start de download automatisch. 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z

Liedboek licenties

Stream jij je kerkdienst online en toon je tekst en muziek uit Liedboek Online? Neem dan ook kennis van de tijdelijke spelregels.

Special - U geeft rust

We hebben ook de liedtekst, de bladmuziek, verschillende uitvoeringen én de 12 persoonlijke verhalen achter 'U geeft rust' voor je. 

NIEUW! De Nederland Zingt app!

Nieuwsbrief Samen geloven

Wekelijks geïnformeerd worden over inspirerende geloofsverhalen en initiatieven voor jong en oud?

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.