Download Nederland Zingt liederen voor jouw (kerk)stream

Kerkdeuren blijven voorzichtig open, kleine groepen mensen vullen de diensten. Zingen mag echter nog niet. De EO stelt graag haar video's met liederen van Nederland Zingt ter beschikking. Zo kun je de liederen gebruiken in je (online) samenkomsten. Door te klikken op het lied van je keuze, start de download automatisch.

Naast de liederen in deze lijst is het ook toegestaan om al onze andere liederen, die op YouTube te vinden zijn, te gebruiken.
Wordt de kerkdienst via YouTube gestreamd? Dan ontvangen wij graag via de mail de YouTube-link van jouw gemeente. Wij zetten die dan op een witte lijst zodat de stream niet geblokkeerd wordt en jullie ze met een gerust hart kunnen streamen. Mail naar nederlandzingtonline@eo.nl. Dank je wel.

De liederen

A

B


C


D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z

Liedboek licenties

Stream jij je kerkdienst online en toon je tekst en muziek uit Liedboek Online? Neem dan ook kennis van de tijdelijke spelregels.

Special - U geeft rust

U geeft Rust

Meer dan twintig verschillende kerken kwamen samen om het prachtige lied 'U geeft rust (door alles heen)’ te zingen.

Bekijk op YouTube

We hebben ook de liedtekst, de bladmuziek, verschillende uitvoeringen én de 12 persoonlijke verhalen achter 'U geeft rust' voor je. 

NIEUW! De Nederland Zingt app!

Neem Nederland Zingt altijd met je mee

De gloednieuwe aanwinst van Nederland Zingt: een gratis app voor de mobiele telefoon en tablet! Vanaf nu kan ook jij overal en op ieder moment luisteren naar jouw favoriete christelijke liederen. Dankzij de handige app heb je de uitzendingen van Nederland altijd op zak.

Lees meer