Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Download Nederland Zingt en BEAM liederen voor jouw (kerk)stream

De regels worden langzaamaan versoepeld en ook in de kerken mogen we meer bezoekers ontvangen. Zo lang we nog niet helemaal terug naar het oude zijn blijft de EO video's met liederen van de BEAM kerkdiensten en Nederland Zingt beschikbaar houden voor je. Zo kun je de liederen gebruiken in je (online) samenkomsten.

LET OP
De mogelijkheid om via deze pagina liederen van Nederland Zingt en BEAM te downloaden blijft tot het einde van 2021 beschikbaar. 

Nederland Zingt liederen

Hieronder vind je de Nederland Zingt liederen. Naast de liederen in deze lijst is het ook toegestaan om al onze andere liederen, die op YouTube te vinden zijn, te gebruiken. Wordt de kerkdienst via YouTube gestreamd? Dan ontvangen wij graag via de mail de YouTube-link van jouw gemeente. Wij zetten die dan op een witte lijst zodat de stream niet geblokkeerd wordt en jullie ze met een gerust hart kunnen streamen. Mail naar nederlandzingtonline@eo.nl.

Door te klikken op het lied van je keuze, start de download automatisch. 

A

BEAM liederen

Hieronder vind je nummers van de BEAM Kerkdienst die je vrij mag gebruiken in je eigen online kerkdienst. Als je deze nummers in je online stream gebruikt, kun je via YouTube geen advertenties bij je livestream vertonen. Je hoeft daardoor dan niet op de witte lijst op YouTube gezet te worden door BEAM. Mocht je toch problemen ondervinden bij het streamen van deze nummers, stuur ons gerust een mailtje via beamredactie@eo.nl.

De download begint automatisch als je op de song van je keuze klikt

A

  • Pray van Worship Central

Liedboek licenties

Stream jij je kerkdienst online en toon je tekst en muziek uit Liedboek Online? Neem dan ook kennis van de tijdelijke spelregels.

Special - U geeft rust

U geeft Rust
U geeft Rust

Meer dan twintig verschillende kerken kwamen samen om het prachtige lied 'U geeft rust (door alles heen)’ te zingen.

We hebben ook de liedtekst, de bladmuziek, verschillende uitvoeringen én de 12 persoonlijke verhalen achter 'U geeft rust' voor je. 

NIEUW! De Nederland Zingt app!

Neem Nederland Zingt altijd met je mee
Neem Nederland Zingt altijd met je mee

De gloednieuwe aanwinst van Nederland Zingt: een gratis app voor de mobiele telefoon en tablet! Vanaf nu kan ook jij overal en op ieder moment luisteren naar jouw favoriete christelijke liederen. Dankzij de handige app heb je de uitzendingen van Nederland altijd op zak.

Nieuwsbrief Samen Geloven

Wil je om de week geïnformeerd worden over inspirerende geloofsverhalen en initiatieven voor jong en oud?

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.