Ga naar submenu Ga naar zoekveld

10 originele dingen om een abonnement op te nemen

Wist je dat er een panty-abonnement bestaat?

Wist je dat er een thee-abonnement bestaat? En een panty-abonnement? Tegenwoordig kun je vrijwel alles bij je deur laten afleveren. Geen geprop in de achterbak van je auto: het staat nu zo in je woonkamer.

Deel:

Het ene wat prijziger dan het andere, maar abonnementen lijken weer helemaal populair. Zet het woord ‘box’ erachter en het is hartstikke hip. Maar waar kun je dan allemaal uit kiezen? Eva zet tien opties voor jou op een rij.

1. Maandelijks make-upje

Zin om je make-up voorraad uit te breiden maar geen idee waar je moet beginnen? Een abonnement helpt je een heel eind op weg. Met maandelijks een volwaardig product én tips hoe je het moet gebruiken, ben je zo je eigen visagiste.

Meer behoefte aan algemene beautyproducten? Ook daar is een abonnement voor. In een vrolijke doos krijg je de meest interessante beautyproducten maandelijks thuisgestuurd. Kun je lekker jezelf mee verwennen!

2. Afwisselend ondergoed

Niets is zo fijn als nieuw ondergoed. En ook daarvoor hoef je niet meer naar de winkel, want het wordt gewoon op een door jou gekozen frequentie bij jou afgeleverd. Je kunt zelfs jouw favoriete merken uitkiezen bij deze webwinkel.

Fan van vrolijke sokken? Ook daar zijn genoeg abonnementen voor te vinden. Je krijgt dan gewoon elke maand een paar unieke sokken op de mat, speciaal gemaakt voor de abonnees. Helemaal leuk: je kunt het abonnement ook nog cadeau geven.

3. Schoon scheermesje

Een speciale gelegenheid, of gewoon jezelf verwennen? Ook hier is van alles voor te regelen. Je wil misschien eerst even je benen scheren. Met dit abonnement grijp je nooit meer mis en heb je altijd een goed scheermesje in huis. Beter dan dat botte exemplaar dat je steeds vergeet te vervangen.

4. Fancy panty’s

Wanneer je je benen dan toch al zo’n fijne verzorgingsbeurt hebt gegeven, mogen ze ook wel wat aandacht krijgen. In elke panty die hebt liggen, zit wel weer een gaatje, haal of ladder. Maar geen zorgen, want je kunt gewoon maandelijks nieuwe krijgen bij dit mooie abonnement. En ze geven ook nog eens aan een goed doel per verkochte panty. 

5. Blij met bloemen

Hoe fijn is het om af en toe goed verrast te worden met een mooie bos bloemen? Tegenwoordig kun je dus ook heel eenvoudig jezelf laten verrassen. Stijlvolle en unieke bossen bloemen worden gebracht zo vaak als jij dat wilt. Je kunt zelf de grootte en het bezorgmoment kiezen, dus dat is lekker handig! En je kunt ze ook nog eens fijn als cadeau geven.

6. Chocolade-koorts

Iedereen houdt van een stukje chocolade. Maar als je dan ’s avonds op de bank zit en er echt enorm veel zin in hebt, is die ene reep natuurlijk alweer op. Hoe fijn zou het dan zijn als je gewoon maandelijks handgemaakte chocolade opgestuurd krijgt? Dat dachten de bedenkers van dit abonnement ook.

7. Lekker fietsen

Om verwarring te voorkomen: je krijgt niet maandelijks een nieuwe fiets thuisgestuurd. Fietsen gaan toch wat langer mee. Maar om je alle moeite en onverwachte kosten aan onderhoud te besparen, kwam dit bedrijf met het idee om gewoon een fietsabonnement aan te bieden. Fiets stuk? Zij repareren ‘m voor je of jij krijgt gewoon een andere mee. Dit is vooral heel populair onder studenten. De fietsen zijn te herkennen aan hun blauwe voorwiel.

8. Gezonde groenten

Woon je in de buurt van Rotterdam of Dordrecht? Dan heb je het geluk dat je ook nog een groenten-abonnement kunt afsluiten. Een familie met een biologische boerderij begon met dit initiatief en biedt inmiddels verschillende pakketten aan. Daardoor kom je ook nog aan je vitamientjes!

9. Thee ontdekken

Er is ook een echt thee-abonnement beschikbaar. Als cadeautje of voor de echte liefhebber, iedere eerste vrijdag van de maand valt er nieuwe, verse thee op je deurmat. Dit is natuurlijk wel wat anders dan de zakjes van de supermarkt, want hierachter zit een heuse theesommelier die de thee rechtstreeks bij de theeboer inkoopt.

10. De Eva!

Nog iets heel fijns dat regelmatig bij jou op de mat kan vallen. Een lekker momentje voor jezelf, met inspirerende interviews en de mooiste foto’s. Een abonnement op Eva! Nu met een mooi welkomstcadeau. En het fijne is dat je ook dit abonnement cadeau kunt doen.

Lees verder: De ‘groene’ deo-test

Geschreven door

Eva Celine Prins

--:--