Ga naar submenu Ga naar zoekveld

12 x leuke tweedehands kleding- & kringloopwinkels door heel Nederland

Schatzoeken en koopjes jagen

Struinen door de kringloopwinkel, op zoek naar schatten die thuis een bijzonder plekje krijgen. Heerlijk, toch? Bekijk hier een lijstje met de leukste tweedehands kleding- en kringloopwinkels in Nederland: in iedere provincie kun je op stap!

Deel:

Friesland

Madelief - Vijzelstraat 17, Leeuwarden 
Bij Madelief vind je hippe en moderne merkkleding voor dames. Schoenen, tassen, soms leuke woonaccessoires; van alles en nog wat. De collectie wisselt dagelijks, dus je vindt er altijd iets unieks. Ben je in Friesland deze zomer? Zeker even langsgaan: wie weet scoor je wat leuks! 

Groningen

Appel & Ei - Oosterstraat 25, Groningen
Appel & Ei in Groningen verkoopt dan wel tweedehands kleding, maar alles wat je er vindt ziet er als nieuw uit. Kleding, schoenen èn accessoires. Je vindt het hier! Een superleuke winkel waar je toffe koopjes kunt scoren. Ook leuk om te weten: naast Groningen vind je Appel & Ei in maar liefst 14 andere steden in Nederland! Kijk hier voor alle vestigingen. 

Drenthe 

Hippe Kringloop - Brunelstraat 77 // Ingang, Pinksterbloemstraat, Assen 
De Hippe Kringloop in Assen kun je lekker afstruinen op zoek naar leuke tweedehands meubels en andere toffe woonaccessoires. Zelf aan de slag met gebruikte meubels? Je vindt hier ook mooie verf om jouw gescoorde koopje een opfrisser te geven. Daarnaast is deze kringloop meer dan een winkel; in het café kun je terecht voor een kop koffie met iets lekkers - home made! 

Gelderland

Leuk!  hippe tweedehands kinderkleding - Grotestraat 106b, Ede
Nieuwe kleding voor de kleintjes nodig? Bij Leuk! scoor je mooie, eigentijdse tweedehands (merk)kleding. Leuk om eventjes langs te gaan als je in de buurt bent!  

Overijsel

Timeless - Achterhoekse Molenweg 60, Hengelo 
Deze zomer op vakantie in de buurt van Hengelo? Neem dan eens een kijkje in deze leuke tweedehands dameskledingwinkel. Timeless is een gezellige boetiek en wordt gerund door vier dames. Je hebt er ruime keus, dus er zit vast iets voor je tussen!

Limburg 

Zo Gelukkig - Westeringlaan 33, Maasbree
Wil je toch een beetje in Franse sferen komen, dan kun je hier terecht. Je vindt hier een mix van stoere, industriële en authentieke woonaccessoires en meubels. Wie weet zit er iets moois tussen wat bij jou thuis een mooi plekje verdient!  

Brabant 

ReShare Store - Markendaalseweg 50, Breda. 
De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Misschien heb je tijdens één van onze events wel een jurkje gescoord toen ze bij ons waren. Neem eens een kijkje in hun toffe winkel, onder andere in Breda! 

Zeeland 

Eva & Kato -  Middelburgseweg 42, Grijpskerke
Deze zomer in het Zeeuwse op vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om door de toffe winkel van Eva & Kato te struinen! Je vindt er woondecoratie, verlichting, maar ook mooie verf om je meubels een nieuwe look te geven, kleding en veel meer. De twee enthousiaste eigenaressen geven zelfs interieuradvies, hoe leuk is dat?

Zuid - Holland 

Leuke Zaak - Nieuwe Rijn 17, Leiden 
Deze super Leuke Zaak wordt gerund door moeder en dochter. Naast toffe tweedehands kleding vind je er ook nieuwe items, (woon)accessoires, sieraden en verzorgingsproducten. Dus ben je op citytrip in het mooie Leiden? Dan zeker hier ff spieken! 

Noord - Holland 

Strijk Design - Asterweg 137, Amsterdam-Noord
Word jij ook zo blij van die hippe tentjes vol mooie retro spullen? Bij Strijk Design scoor je de mooiste retro meubels. Ze hebben er vooral veel stoeltjes maar je vindt er regelmatig ook andere toffe meubels, items of accessoires die je niet kunt laten staan. 

Utrecht 

Episode - Oudegracht 206, Utrecht
Back to the eighties! De winkel van Episode hangt vol met tweedehands vintage kleding. Je vindt er unieke, soms gekke items. Voor ieder wat wils! 

Flevoland

De Basisz - Mast 35, Zeewolde  
Kringloopwinkel De Basisz is een tof initiatief van twee enthousiaste dames. Bij alle werkzaamheden in de winkel worden kwetsbare jongeren betrokken om hen een kans te bieden om mee te draaien in de maatschappij. In de winkel vind je zowel mooie tweedehands kleding als meubels en (woon)accessoires.

Lees ook: De kringloopwinkel van Paula en Frans Korpershoek

--:--