Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aad en Sabrina Treffers ruilen in 'Steenrijk, straatarm' met alleenstaande moeder

Woensdag, 20.30 uur, SBS 6

Deel:

Aad en Sabrina Treffers wonen met hun zoons Tony, Sonny en Aad Junior in een riante villa in Spaarndam. Het gezin leeft in luxe, maar ruilt in Steenrijk, straatarm (SBS 6) een week van leven en woning met alleenstaande moeder Gre. Zij heeft het financieel lastig en woont met haar kinderen Lesley, Jevano en Varesjlin in Groningen. Kunnen de families wennen aan elkaars bestaan?

Het ontbreekt de Treffertjes aan niets. Het leven dat ze nu hebben, staat in schril contrast met het verleden van Sabrina en Aad Treffers, die  opgroeiden in een Haarlemse volksbuurt. Door keihard te werken, zijn ze nu financieel onafhankelijk. Samen met Tony, Sonny en Aad Junior genieten ze van mooie bolides, waterscooters, quads en vakanties naar luxe resorts. Maar in Steenrijk, straatarm moeten ze tijdelijk een flinke stap terug doen. 

Steenrijk Straatarm Gre Lesley Jevano Varesjlin
Gre en haar kinderen Lesley, Jevano en Varesjlin ruilen in 'Steenrijk, straatarm' met de familie Treffers. Credits: Talpa.

In een gezellige volkswijk in Groningen woont alleenstaande moeder Gre, samen met haar drie kinderen Lesley, Jevano en Varesjlin. Gre en haar kinderen hebben het goed, maar een relationeel lastige periode in het verleden heeft zijn sporen achtergelaten bij Gre.

Maakt geld gelukkig?

Nu mag Gre een week genieten van de villa en de rijkdom van de familie Treffers. Terwijl Aad, Sabrina en hun kinderen een week lang in Gre's woning bivakkeren en van veel minder geld moeten rondkomen dan ze gewend zijn 

Gre en haar kinderen wonen een week in de riante villa van Aad en Sabrina Treffers

Lukt het Gre om de zware jaren even te vergeten als ze haar intrek neemt in het prachtige optrekje van de Treffers? En gaan zij het redden met een weekbudget dat ze normaal gesproken uitgeven aan één bezoekje aan de slager? In Steenrijk, straatarm gaan beide gezinnen de uitdaging aan. Maakt geld gelukkig? Na een week kijken de families terug.

Steenrijk, straatarm: Aad en Sabrina ruilen met Gre

De welgestelde Sabrina en Aad Treffers wonen met hun zonen in een riante villa in Spaarndam. In Steenrijk, straatarm ruilen ze een week van huis, budget en dagelijks leven met alleenstaande moeder Gre, die met haar kinderen in Groningen woont. Na een week kijken het rijke en het arme gezin terug op het avontuur. 

Beeld: Talpa

--:--