Ga naar submenu Ga naar zoekveld

André van Duin blikt vooruit op zijn 75e verjaardag

Langs de Lijn En Omstreken; dinsdag, 22.00 uur, NPO Radio 1

Deel:

Een bijzondere gast vanavond in Langs de Lijn En Omstreken (EO/NOS). Joram Kaat gaat in gesprek met André van Duin, die binnenkort 75 jaar wordt. Hij ontvangt de presentator in de bar van zijn huis aan de Amsterdamse gracht. 

Ondanks alle roem en prijzen blijkt André van Duin zichzelf nog steeds heel normaal te vinden. Dat wil de zanger, acteur en komiek nog altijd het liefst: dat dingen normaal zijn, en mensen normaal doen. Hij vindt het zelfs heel normaal om fans die iets van hem willen, op te bellen en een praatje met ze te maken. "Dat hoort er nu eenmaal bij als je BN'er bent." 

'Jezelf blijven'

Normaal zijn is een tip die André van Duin bij het naderen van zijn 75e verjaardag aan Jorams luisteraars wil meegeven: jezelf blijven en normaal doen. "Aan het eind van de dag zit ik hier, sinds Martin is overleden, ook maar gewoon in m'n eentje in een huis vol met prijzen. Dan helpt het om te relativeren en te beseffen dat het gewoon bij het leven hoort."

Sinds Martin is overleden, zit ik hier ook maar alleen in een huis vol met prijzen

Ook bespreekt Joram met André van Duin recente ontwikkelingen in de entertainmentwereld. Wat vind André van de ontwikkelingen rondom The Voice of HollandHeel Holland Bakt-winnares Elizabeth Lopez heeft iets lekkers gemaakt voor André, die vertelt hoe hij zelf zijn kookinspiratie tegenwoordig van TikTok haalt. 

Langs de Lijn En Omstreken: André van Duin wordt 75

In het journalistieke magazine Langs de Lijn En Omstreken wisselen live sport, persoonlijke gesprekken bij het nieuws en het nieuws van de avond elkaar op. Vanavond gaat Joram Kaat langs bij André van Duin, die binnenkort 75 wordt. 

Dinsdag 15 februari, 22.00 uur, NPO Radio 1

--:--