Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Beleef de paasdagen samen met Ezel Chiel

Zo beleef jij de leukste paasdagen!

Yes! Pasen staat weer voor de deur. Sommigen gaan naar de paasdienst, anderen zoeken eieren en Ezel Chiel heeft iets héél leuks voor jou en je kinderen. Wat dacht je van een uitgebreid paasontbijt met jouw eigen ‘Broodje Chiel’? Het veelzijdige en exclusieve Ezel Chiel paaspakket bevat alles wat jouw kind nodig heeft om deze paasdagen onvergetelijk gezellig te maken.

Deel:

Hoe leuk is dit? Het paaspakket van Ezel Chiel heeft voor ieder kind iets te doen deze Pasen! In dit speciale paaspakket van de EO vind jij een recept voor het lekkerste paasbrood. Bak jij net zoals Ezel Chiel een brood in de vorm van een ezel? Of maak jij liever een paasei, zoals Anna? Dat wordt smullen!

Heb jij al je paasbrood al in huis? Niet getreurd, want met dit snelle en makkelijke recept maak jij binnen no time een heerlijk romige en gekleurde boter. Welke kleuren kies jij uit? Na het eten ben je vast wel toe aan wat ontspanning. Luister naar Ezel Chiel die jou het paasverhaal uitlegt of luister tijdens het kleuren van de coole Ezel-kleurplaat naar de verhalen van jouw favoriete ezel in je podcast app. 

Voor de creatieve kinds onder ons is er een exclusieve knipknutsel waarbij jij Ezel Chiel bij het graf van Jezus laat kijken.

De EO wenst je een fijn Paasfeest!

Vraag hier het gratis paaspakket van Ezel Chiel aan!

Geschreven door

Amrutha Mol

--:--